ΟΜΟΡΦΙΑ: Τρελές συμβουλές αδυνατίσματος

img

Όλοι έχουμε δοκιμάσει ό,τι πιο ευφάνταστο, προκειμένου να αποκτήσουμε κοιλιακούς χωρίς να κουραστούμε. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι χωρίς σωστή διατροφή και γυμναστική γράμμωση δε γίνεται. Γι” αυτό και η λίστα με τα 4 κορυφαία «tips» για απώλεια βάρους δε μπορεί να μείνει ασχολίαστη.

Ζώνη κοιλιακών: Λεπτές φορητές ζώνες σάουνας. Εύκολη λύση στην απώλεια βάρους, γρήγορα και ανώδυνα. Αυτό που κάνουν στην ουσία είναι να μας «ιδρώνουν» και να μας γεμίζουν ψευδαισθήσεις, γιατί είναι αδύνατο μέσα σε λίγα λεπτά να εισχωρεί το «ηλεκτρικό ρεύμα» στο σώμα μας και να μας διαλύει το λίπος.

Κρέμες αδυνατίσματος: Δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν ότι αυτές οι κρέμες όντως εξαλείφουν το πρόβλημα. Αυτό που ενδεχομένως να κάνουν είναι να συσφίγγουν το δέρμα και να το κάνουν πιο απαλό, αλλά δυστυχώς ούτε αυτή η λύση διώχνει μακριά την κυτταρίτιδα και το πάχος. Συνδυαστικά, όπως με γυμναστική και σωστή διατροφή μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

viraltopnews.gr

Προϊόντα με βάση τις «ίνες»: Αυτά τα προϊόντα ισχυρίζονται ότι απορροφούν τα υγρά και «πρήζουν» το στομάχι, γεγονός που μειώνει την αίσθηση της πείνας. Ωστόσο, κάποια από αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα στο στομάχι ή τον οισοφάγο. Στην ίδια συνομοταξία και οι «αποκλειστές» του αμύλου, που μπορούν να προκαλέσουν ναυτία, εμετό, διάρροια και στομαχικό πόνο.

Πλαστικό «περιτύλιγμα»: Η διαδικασία αυτή υποτίθεται ότι δρα εφόσον έχετε αλείψει το κορμί σας με ένα ειδικό φαρμακευτικό βότανο που προκαλεί έντονη εφίδρωση. Αυτό προφανώς και συμβάλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού αλλά όπως λένε και οι διαιτολόγοι: τις πρώτες ημέρες της δίαιτας χάνεις υγρά γι΄ αυτό και η γρήγορη διαφορά στη ζυγαριά. Όταν σταματά η ζυγαριά να κατεβαίνει τότε τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί μιλάμε για ουσιαστική απώλεια λίπους.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr