ΟΜΟΡΦΙΑ: Τι να κάνεις για επίπεδη κοιλιά σε δύο μέρες

img

Η επίπεδη κοιλιά δεν απαιτεί μόνο άσκηση και διατροφή, καθώς το φούσκωμα και το πρήξιμο οφείλονται συχνά και σε άλλους παράγοντες, όπως το λάθος μάσημα της τροφής μας. Ακολούθησε τέσσερα μικρά μυστικά, για σωστό μάσημα της τροφής και θα νιώσεις ανάλαφρη σε μόλις δύο μέρες.

1. Δώστε έμφαση στο πώς (και πόση ώρα) τρώτε
30 δευτερόλεπτα είναι ένας ρεαλιστικός χρόνος για κάθε μπουκιά. Σταματήστε, λοιπόν αυτό που κάνετε και απολαύστε το φαγητό σας πριν την επόμενη δραστηριότητά σας.

2. Μασήστε, μασήστε, μασήστε, και όταν τελειώσετε….μασήστε ακόμα μια φορά
Θυμηθείτε πως όσο περισσότερο μασάτε, τόσο λιγότερο στρεσάρεται το έντερο σας. Λιγότερο στρες, σημαίνει λιγότερο φούσκωμα και λιγότερο φούσκωμα σημαίνει ευτυχισμένο έντερο!

3. Φάτε μικρότερες μπουκιές
Όταν το στόμα μας είναι γεμάτο δυσκολευόμαστε να μασήσουμε. Με τις μικρότερες μπουκιές εξασφαλίζετε στο στομάχι σας αρκετό χώρο ώστε να χωνέψει σωστά

4. Αποφύγετε τα πολύ καυτά και πολύ κρύα φαγητά
Όταν καταναλώνουμε την τροφή μας σε σωστή θερμοκρασία, τη μασάμε και ευκολότερα. Όταν αντίθετα οι τροφές είναι πολύ ζεστές ή κρύες πάντα τις καταπίνουμε πιο γρήγορα. Και όπως είπαμε η επιπόλαιη κατάποση είναι ένας από τους κύριους ένοχους για τα πρηξίματα και τα φουσκώματα της κοιλιάς.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr