ΟΜΟΡΦΙΑ: 4 Tips για να κάνεις τα λεπτά χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα!

img

Όλες μας θέλουμε να έχουμε όμορφα, γεμάτα χείλη και κάνουμε τα πάντα γι” αυτό. Κάποιες όμως το παρακάνουν με την προσπάθεια τους να αποκτήσουν πλούσια χείλη, με αποτέλεσμα το μακιγιάζ τους να κάνει τα χείλη να μην φαίνονται φυσικά.

Αυτό είναι σίγουρα και το πιο αντιαισθητικό λάθος που μπορείς να κάνεις κατά την διάρκεια του makeup σου, ενώ υπάρχει πολύ πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να το πετύχεις με λίγες μόνο κινήσεις.

Τι λες πάμε να δούμε τα τέσσερα βασικά tips που θα πρέπει να ακολουθήσεις;

Χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών

viraltopnews.gr

Επέλεξε ένα μολύβι το οποίο θα είναι μόλις έναν τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν σου και όχι περισσότερο και χρησιμοποίησε το επάνω από την εξωτερική γραμμή των χειλιών σου, χωρίς όμως να κάνεις πολύ χοντρή γραμμή.

Ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να έχεις ένα 3D αποτέλεσμα και να φαίνονται ήδη τα χείλη σου πιο γεμάτα.

Φώτισε το περίγραμμα των χειλιών σου

Τώρα θα πρέπει να πάρεις ένα πιο φωτεινό και ανοιχτόχρωμο μολύβι και να κάνεις το πραγματικό περίγραμμα των χειλιών σου, κυρίως στο επάνω χείλος και στο κάτω μόνο στο τόξο.

Έτσι θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι έχουν έρθει θα χείλη σου πιο μπροστά.

Χρησιμοποίησε δύο κραγιόν

viraltopnews.gr

Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν σου για να γεμίσεις τα χείλια σου και στην συνέχεια να πάρεις ένα πιο ανοιχτόχρωμο και κατά προτίμηση ματ και να το βάλεις μόνο στο κέντρο από το άνω και το κάτω χείλος σου.

Είναι βασικό να φαίνονται πιο φωτεινά τα χείλη σου στο κέντρο, φρόντισε όμως με ένα πινελάκι να αναμείξεις τα δύο κραγιόν που έχεις βάλει στο κέντρο.

Δοκίμασε κάποιο Lip Plumper

viraltopnews.gr

Τα Lip Plumbers λοιπόν είναι προϊόντα που δεν διαφέρουν και πολύ από τα lip gloss, περιέχουν όμως ειδικά συστατικά τα οποία βοηθούν στην φυσική αύξηση του κολλαγόνου των χειλιών, κάνοντας τα να δείχνουν πιο ογκώδη.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr