ΟΜΟΡΦΙΑ: 6 Tips ομορφιάς για το βράδυ που κάθε γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόσει αν δε θέλει ρυτίδες!

img

Για μια γυναίκα, είτε είναι 25 είτε 65, η ομορφιά είναι το Α και το Ω. Δυστυχώς όμως, κάθε μέρα που περνά επιφέρει μικρές αλλαγές στο πρόσωπό μας, που όσο περνάει ο καιρός συσσωρεύονται και πριν καν το καταλάβουμε, έχουμε γεμίσει ρυτίδες και άλλα σημάδια. Ο χρόνος είναι ανελέητος για όλες μας…

Ό,τι και να κάνετε ο χρόνος δε σταματά, αυτό όμως που μπορείτε και ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε είναι να προστατεύσετε και να διατηρήσετε τα προσόντα που ήδη έχετε, για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξεκινήστε από σήμερα το βράδυ! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πλύνετε το πρόσωπό σας!

1. Πλύσιμο με σαπούνι και νερό

Είναι απλά κοινή λογική. Και ναι, υπάρχουν άνθρωποι που το σαπούνι τους προκαλεί εpεθισμούς στο δέρμα. Αν είστε ένας από αυτούς, επιλέξτε ένα προϊόν με ουδέτερο pH και πολύ ενυδατικό. Σκοπός είναι να αφαιρέσετε όλη τη λιπαρότητα, τη σκόνη και το μακιγιάζ που «κάθονται» στο πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Προετοιμασία πλυσίματος

Χρησιμοποιήστε πολύ νερό – όχι καuτό, αλλά χλιαρό – για να ανοίξετε τους πόρους σας. Ο καθαρισμός θα είναι πιο βαθύς και επίσης θα αυξηθεί η ροή αίματος στο πρόσωπό σας.

3. Καλό ξέβγαλμα

Αυτή τη φορά χρησιμοποιήστε κρύο νερό (αφού σαπουνίσετε ξανά το πρόσωπό σας) για να σφίξει το δέρμα και να επανέλθουν τα αγγεία στη φυσική τους διαστολή.

4. Στέγνωμα

Χρησιμοποιήστε μια καθαρή, στεγνή πετσέτα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Σκουπίστε με φορά προς τα πάνω χωρίς όμως να τρίβετε με δύναμη. Αν δείτε ότι το δέρμα σας έχει υπερβολική γυαλάδα μετά τη διαδικασία μην ανησυχείτε. Το ίδιο αποτέλεσμα υπάρχει και μετά από έναν επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου. Θα φύγει σύντομα.

5. Εφαρμόστε κρέμα νυχτός

Όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται ενυδάτωση και αν συνδυάζεται με αντιοξειδωτικούς παράγοντες τόσο το καλύτερο (π.χ. βιταμίνη C ή Ε, σόγια ή πράσινο τσάι που επιδιορθώνουν το δέρμα και το προστατεύουν από την περιβαλλοντική μόλυνση και τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου).


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr