ΟΜΟΡΦΙΑ: Τοποθετεί κόκκινο κραγιόν κάτω από τα ματιά της. Το αποτέλεσμα… Εκπληκτικό!

img

Πιστεύουμε ακράδαντα πως η ομορφιά δεν έχει να κάνει με το σωματότυπο, με τα μεγέθη και το χρώμα. Όσες «ατέλειες» και αν πιστεύετε πως έχετε, θα πρέπει να αισθάνεστε σιγουριά και να είσαστε ο εαυτός σας.

Ως γνωστόν, σε όλες τις γυναίκες αρέσει να είναι όμορφες. Αγαπάνε το μακιγιάζ, λατρεύουν τα προϊόντα ομορφιάς, και τρελαίνονται για να έξυπνα και οικονομικά μυστικά ομορφιάς με τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Θα γνωρίσουμε λοιπόν σήμερα την YouTuber Deepica Mytyala, η οποία ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που πιστεύουμε πως θα λατρέψετε. Αν σας ταλαιπωρούν οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να τους καλύψεις, και ειδικά με φυσικούς τρόπους.

Σίγουρα υπάρχουν δεκάδες προϊόντα στην αγορά που βοηθάνε στην κάλυψη των μαύρων κύκλων και στην διόρθωση του χρωματικού τόνου, όμως είναι ακριβά και δεν μπορείτε να είσαστε πάντα σίγουρες πως θα κάνει δουλειά στη δική σας επιδερμίδα, αν δεν τα δοκιμάσετε όλα!

Ευτυχώς για εμάς, η Deepica έχει ένα υπέροχο κόλπο με το οποίο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήμα και την ταλαιπωρία της αναζήτησης του σωστού προϊόντος στην αγορά.

Η Deepica, στο παρακάτω βίντεο, μας δείχνει βήμα – βήμα πως με ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν, το οποίο όλες λίγο πολύ έχετε στο νεσεσέρ σας, μπορείτε να καλύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Βήμα 1

Επιλέγει ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν, και με ένα πλατύ πινέλο σκιών το τοποθετεί κάτω και γύρω από τα μάτια της, καθώς και στα σημεία που έχει κάποια χρωματική ατέλεια ή σπυράκια.Το κραγιόν παίζει το ρόλο του διορθωτικού χρώματος, και το πορτοκαλοκόκκινο χρώμα του αναιρεί τις σκούρες μπλε σκιάσεις που υπάρχουν γύρω από τα μάτια, αλλά και τυχόν σπυράκια ή ατέλειες στο πρόσωπό σας.

Βήμα 2

Παίρνει το concealer της, και το απλώνει πάνω από το κραγιόν, όπως θα έκανε στο καθημερινό της μακιγιάζ, με ένα blender σφουγγαράκι. Και είναι έτοιμη για να προχωρήσει στο υπόλοιπο μακιγιάζ της.

Το αποτέλεσμα, εκπληκτικό! Ξέρατε πως μπορείτε να πετύχετε κάτι τέτοιο με ένα απλό κραγιόν;

Η Deepica λέει πως έμαθε το κόλπο αυτό από μια makeup artist, με την οποία δούλευε για χρόνια, και το υιοθέτησε για τον εαυτό της. Το πορτοκαλοκόκκινο χρώμα εξισορροπεί τον χρωματικό της τόνο και μιας και η επιδερμίδα της είναι σκουρόχρωμη είναι το ιδανικό για αυτήν.

Ανάλογα με τον χρωματικό τόνο σας θα πρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν μέχρι να βρείτε την ιδανική για εσάς. Όπως και να έχει, αξίζει πραγματικά τον κόπο για να ανακαλύψετε το ιδανικό κραγιόν που θα αντικαταστήσει το ακριβό διορθωτικό χρώματος που θα παίρνατε από την αγορά.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτό το μαγικό κόλπο σε όλες τις φίλες σας! Σίγουρα θα τους φανεί χρήσιμο!

Δείτε το βίντεοΠΗΓΗ: » fanpage.gr