ΟΜΟΡΦΙΑ: Βήμα βήμα η δημιουργία ενός εντυπωσιακού μακιγιάζ!

img

Επειδή ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, δείτε πως να το αποκτήσετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

viraltopnews.gr

1. Αρχικά κάντε μια γραμμή στο πάνω βλέφαρο και συγκεκριμένα στις ρίζες των βλεφαρίδων σας με ένα ανοιχτόχρωμο μπεζ μολύβι.

2. Κολλήστε ένα τσιρότο ή ένα σελοτέιπ στο κάτω μέρος του ματιού σας, όπως στην εικόνα, για να μην λερωθείτε, και με το πινέλο της σκιάς σας απλώστε μια σκούρα καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού σας. Προσοχή: αν χρησιμοποιήσετε σελοτέιπ, το οποίο είναι και το προτιμότερο, κολλήστε το και ξεκολλήστε το μερικές φορές στο χέρι σας, έτσι ώστε να φύγει η πολλή κόλλα.

3. Στη συνέχεια πάρτε το πινέλο ανάμειξης, δηλαδή το φουντωτό στρογγυλό πινέλο για να απλώσετε περισσότερο την σκούρα καφέ σκιά και να την κάνετε να σβήνει πιο ομαλά.

4. Χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πλακέ πινέλο για σκιά, απλώστε στην εσωτερική γωνία του ματιού σας μια λευκή σκιά.

5. Με το ίδιο πινέλο και αφού το ξεσκονίσετε, απλώστε στη μέση του βλεφάρου, ανάμεσα από τα άλλα δύο χρώματα μια χρυσή σκιά.

6. Επίσης, προσθέστε μια μπρονζέ σκιά, δηλαδή ένα ενδιάμεσο στο χρυσό και το καφέ χρώμα για να μεταβείτε πιο ομαλά από τη μία στην άλλη απόχρωση.

7. Πάρτε ένα μαύρο μολύβι και κάντε το περίγραμμα του ματιού σας, δημιουργώντας μια μύτη, σαν αυτή που κάνετε με το eyeliner, στην εξωτερική γωνία του ματιού σας.

8. Τέλος, βάλτε μάσκαρα και αν θέλετε προσθέστε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως θα δείτε και στην εικόνα, θα χρειαστεί να απλώσετε με την ίδια σειρά τις αποχρώσεις και στο κάτω μέρος των ματιών σας, δημιουργώντας μια λεπτή χρωματιστή γραμμή που θα δώσει λάμψη στο βλέμμα σας.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr