ΜΟΥΣΙΚΗ: Οι 5 Μπόμπιρες, πήραν τις Θέσεις. Προσέξτε όμως ΤΙ θα γίνει, όταν Γυρίσουν Ανάποδα.

img

Πολλά δημόσια σχολεία στην Αμερική κόβουν τη χρηματοδότηση για τις τέχνες. Και αυτό περιλαμβάνει και τη μουσική. Αλλά σε ένα δημοτικό σχολείο στο Λος Άντζελες, η δασκάλα Μαλίντα Γουίλιαμς ήταν αποφασισμένη ότι οι μαθητές της δε θα μεγάλωναν χωρίς μουσική. 

Ενώ δίδασκε την 3η, 4η και 5η τάξη στο δημοτικό σχολείο, βρήκε χρόνο ανάμεσα στις διδασκαλίες να φέρει τη μουσική ξανά πίσω στο σχολείο. Η δασκάλα ήταν σοκαρισμένη από την «απαίσια» μουσική που οι μαθητές της ακούνε σήμερα, και θέλησε να τους μάθει τη σπουδαία μουσική του Stevie Wonder, των Jackson 5, και των Supremes.

Έτσι τους έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουν αυτή τη σπουδαία μουσική στο μουσικό γεγονός που διοργάνωσαν με όνομα «Οι Ήχοι της Motown».

Στο βίντεο που ακολουθεί περιλαμβάνει τους μαθητές της τρίτης δημοτικού να εκτελούν το τραγούδι “I Want You Back” του συγκροτήματος Jackson 5.

Αν συμφωνείτε με την δασκάλα ότι η μουσική στις μέρες μας είναι κακή, αφήστε αυτή την εκτέλεση να επαναφέρει λίγη ελπίδα για τις νεότερες γενιές, ότι μπορούν να εκτιμήσουν καλά τραγούδια.

Παρακολουθήστε τους χαριτωμένους μαθητές Τζέλανι, Γιουτζίν, Ράιαν, Άντονι και Τζέιλεν να αποτίουν φόρο τιμής στους Jackson Five! Μοιραστείτε αυτούς τους ταλαντούχους μικρούς μαθητές με τους φίλους σας στο Facebook !


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr