ΟΜΟΡΦΙΑ: Πως να βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν σου!

img

Σε ποια δεν αρέσουν τα τέλεια κόκκινα χείλη; Για κακή σου τύχη όμως, το να τοποθετήσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν σου, μπορεί να αποδειχτεί δύσκολο. Πολλές φορές το lipstick σπάει και δε διατηρείται, όσο διάστημα θα ήθελες.

Εμείς σου δείχνουμε έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο, ώστε να πετύχεις τα απόλυτα κόκκινα χείλη. Θα δεις, θα είναι σαν να σε έβαψε κάποιος επαγγελματίας μακιγιέρ!

Ο οδηγός που θα βρεις από κάτω, αποτελείται μόνο από 3 βήματα και είναι πανεύκολος να τον ακολουθήσεις. Καλή επιτυχία!

viraltopnews.gr

Στο πρώτο βήμα, χρειάζεσαι ένα κόκκινο lip liner. Θα το χρησιμοποιήσεις ως εξής: Θα σχηματίσεις 2 λοξές γραμμές, που να μοιάζουν με το γράμμα «Χ», στο άνω χείλος. Στη συνέχεια, θα φτιάξεις μία καμπύλη, στο κατώτερο σημείο του κάτω χείλους. Τέλος, θα φτιάξεις 4 κουκίδες, όπως φαίνονται στη φωτογραφία.

viraltopnews.gr

Και εδώ, χρειάζεσαι το κόκκινο μολύβι χειλιών. Πάρε το μολύβι σου και φτιάξε το περίγραμμα των χειλιών σου. Οι γραμμές και οι κουκίδες από το προηγούμενο βήμα, θα σε βοηθήσουν!

Ύστερα, γέμισε τα χείλια σου, χρησιμοποιώντας το μολύβι των χειλιών σου. Σε αυτό το σημείο, κόψε χαρτί υγείας, ταμπόναρε τα χείλη σου και επανέλαβε το γέμισμα.

viraltopnews.gr

Στο τρίτο και τελευταίο βήμα, χρειάζεσαι το κόκκινο κραγιόν σου. Άπλωσε μία γενναιόδωρη στρώση κόκκινου κραγιόν με το πινέλο σου. Αν θέλεις πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε και lip gloss. Έτοιμη!

Έξτρα tip!

viraltopnews.gr

15-20 Λεπτά πριν εφαρμόσεις το κόκκινο χρώμα στα χείλη σου, κάνε μια απολέπιση. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγεις τα σπασίματα στο χρώμα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr