ΟΜΟΡΦΙΑ: 4 Περίεργα μυστικά ομορφιάς!

img

Υπάρχουν και αυτές οι μέρες μέσα στο χρόνο, που βαριέσαι υπερβολικά πολύ να περιποιηθείς σε σημείο, που κανένα ακριβό ή φθηνό, θαυματουργό, εμπορικό προϊόν δε μπορεί να σε βοηθήσει!

Όμως αν ακολουθήσεις αυτά ιδιαίτερα περίεργα-παραδοσιακά κόλπα, θα σωθείς στη στιγμή. Καθόλου κακό για όσες εργάζονται πολύ περίεργες ώρες, δε νομίζεις;

Πάρε λοιπόν χαρτί και στυλό ή μολύβι και σημείωσε αυτά τα μυστικά ομορφιάς, που σίγουρα θα σε αποζημιώσουν!

Νυστάζεις και βαριέσαι να κάνεις ντεμακιγιάζ!

viraltopnews.gr

Είσαι άυπνη 3-4 μέρες και την επόμενη ημέρα δουλεύεις πρωί. Εναλλακτικά, απλώς είσαι πολύ κουρασμένη. Σε καταλαβαίνω, όλες περνάμε τέτοιες μέρες!

Που να βάζεις τώρα gel καθαρισμού, μετά να ξεπλένεις και μετά να βάζεις τονωτική λοσιόν! Αλλά μην αγχώνεσαι ένα τροπικό φρούτο θα σε σώσει. Το λάδι καρύδας είναι η καλύτερη λύση, καθώς εξαφανίζει το μακιγιάζ και σε ενυδατώνει ταυτόχρονα.

Πως να πετύχεις την τέλεια απολέπιση, χωρίς κόπο!

viraltopnews.gr

Όλο το μυστικό βρίσκεται στους πόρους. Για να γίνεις σωστή απολέπιση πρέπει να έχουν ανοίξει οι πόροι. Για να το καταφέρεις αυτό, πρέπει να κάνεις ένα αχνιστό ντους. Βέβαια καλοκαιριάτικα, δεν είναι και ότι καλύτερο. Ενώ, το χειμώνα σκέφτεσαι την ταλαιπωρία του να βγάζεις τα ρούχα σου και να παγώνεις.

Θα σου δώσω αμέσως τη λύση! Πάρε ένα πανάκι και βύθισέ το σε χλιαρό προς ζεστό νερό, στράγγιξε και πέρνα το πάνω από το πρόσωπό σου, αφήνοντάς το, για λίγα λεπτά. Επανέλαβε 3-4 φορές.

Δέρμα ευαίσθητο και με κόκκινα σημάδια!

viraltopnews.gr

Πάρε ένα μπωλ βάλε γάλα και παγάκια και τοποθέτησε το στο πρόσωπό σου για 5 έως 10 λεπτά. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, που προκαλούνται από τον πάγο, σε συνδυασμό με τις πρωτεΐνες, θα κάνουν το δέρμα λαμπερό και έτοιμο για όλα!

Πως να κάνεις το άρωμα σου να μην εξατμίζεται τόσο γρήγορα!

viraltopnews.gr

Οκ, πολλές φορές ξεχνά ή δεν έχεις όρεξη να κουβαλάς το άρωμά σου μαζί σου και το καταλαβαίνω. Ορίστε ένα παλιό κόλπο, για να σταματήσεις να το παίρνεις μαζί σου γενικά! Βάλε, πριν αρωματιστείς, μικρή ποσότητα βαζελίνης στα σημεία, που θέλεις να κάνεις να μοσχομυρίζουν. Ναι, τόσο απλό!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr