ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Πείτε Τέλος στους Μαύρους Κύκλους και στα Κουρασμένα μάτια, Εύκολα, Γρήγορα και Οικονομικά!

img

Καθώς μεγαλώνουμε το στρες, η έλλειψη ύπνου και μια ποικιλία από άλλα ζητήματα που μας απασχολούν παίζουν ρόλο στο γιατί καταλήγουμε με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μας. Ωστόσο, όσο σαφή και να είναι τα θέματα που υπάρχουν ποτέ δεν φαίνεται να υπάρχει μια λύση στον ορίζοντα.

Καλά, ίσως έχουμε ψάξει σε όλα τα λάθος μέρη? ίσως αναζητούν είναι η λανθασμένη προσέγγιση στην πρώτη θέση. Αυτό που ακολουθεί παρακάτω θα σας εξηγήσει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αίσθηση της όσφρησης για να βελτιώσουν την εμφάνισή σας με τη δύναμη της αρωματοθεραπείας.

Τι είναι η αρωματοθεραπεία;

Αρωματοθεραπεία είναι η χρήση των αρωματικών φυτών, ελαίων,μετάλλων και αιθέριων ελαίων για την αλλαγή και την καλύτερη διάθεση ενός ατόμου, για ψυχολογική ή σωματική υγεία. Η Αρωματοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί με κάτι περισσότερο από την αίσθηση της όσφρησης. Μπορεί επίσης να εφαρμόζεται τοπικά ή να χρησιμοποιείται ως ένα αρωματικό στο σπίτι.

Η Αρωματοθεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να βοηθήσει τη θεραπεία πολλών παθήσεων, βοηθώντας και τον οργανισμό στην ανάκτηση του. Η Αρωματοθεραπεία κυρίως μπορεί  θεωρηθεί ως ένα μέσο για τη βελτίωση του ύπνου και της χαλάρωσης. Ωστόσο απέδειξε επίσης την ικανότητα να ανακουφίσει τον πονοκέφαλο,την απόφραξη κόλπων καθώς και πολλά άλλα θέματα για την σωματική υγεία.

Τι προκαλεί τους μαύρους κύκλους στα μάτια

Οι μαύροι κύκλοι των ματιών μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικοί και να σας κάνουν να δείχνετε κουρασμένη, μεγαλύτερης ηλικίας, και γενικά αδιάθετη. Ενώ η έλλειψη ύπνου είναι μια μεγάλη αιτία συμβολής γιατί πολλά άτομα πάσχουν από τους μαύρους κύκλους των ματιών ωστόσο δεν είναι ο μόνος λόγος.

Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να μεταφερθούν μέσω της γενετικής. Αυτό σημαίνει ότι αν οι γονείς ή οι παππούδες σας είχαν μαύρους κύκλους στα μάτια είναι πιο πιθανό να καταλήξετε με τους μαύρους κύκλους κι εσείς.

Μπορεί επίσης το να κοιμηθείτε πολλές ώρες παραπάνω μπορεί να προκαλέσει σκούρες κηλίδες κάτω από την περιοχή των ματιών Οι αλλεργίες μπορεί επίσης να προκαλέσουν μαύρους κύκλους των ματιών.

Θεραπεία για τους μαύρους κύκλους

Τα αιθέρια έλαια μπορεί να συμβάλουν στην άρση των σκοτεινών σημείων κάτω από το μάτι, όταν εφαρμόζονται τοπικά. Μερικά από τα καλύτερα λάδια για να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνουν: Hydrosol ή φυτικό λάδι, χαμομήλι, γεράνι, τριαντάφυλλο, λιβάνι, άνθος πορτοκαλιάς ή αιθέριο έλαιο λεβάντας. Εκτός από αυτά τα έλαια, το λάδι από κυπαρίσσι μπορεί να ενισχύσει την κυκλοφορία στην περιοχή των ματιών.

Για καλύτερα αποτελέσματα, προσθέστε μερικές σταγόνες από τα αιθέρια έλαια μαζί με  ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο και στη συνέχεια εφαρμόστε το γύρω από τα μάτια σας το πρωί ή πριν πάτε για ύπνο. Ενυδατώστε τα δύο κομματάκια από βαμβάκι με το Hydrosol, τα βάζετε πάνω από τα βλέφαρα σας για 5 λεπτά και ξεπλύνετε στη συνέχεια.

Η εφαρμογή αυτών των αιθέριων ελαίων σε μαύρους κύκλους  θα μπορούσε να είναι όλα όσα χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι οι ανεπιθύμητοι αυτοί κύκλοι θα εξαφανιστούν με ένα άρωμα φοβερό.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr