ΟΜΟΡΦΙΑ: Το δέρμα σου αφυδατώνεται και χάνει την λάμψη του; 4 tips που θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι άλλαξε η εποχή

img

Ας αρχίσουμε με ένα καλό peeling: Το καλοκαίρι πέρασε και ήρθε η στιγμή να πετάξεις από πάνω σου κάθε νεκρό κύτταρο. Τι περιμένεις; Μπες στην μπανιέρα και ξεκίνα. Bγες αφού έχεις κάνει απολέπιση και στο τελευταίο εκατό του δέρματος σου.

Ενυδάτωση στο φουλ: Για να ξανανιώσει το δέρμα σου χρειάζεται ενυδάτωση. Βάλε, λοιπόν, κρέμες συνεχώς. Όσο περισσότερη λιπαρότητα έχουν τόσο πιο άμεσα αποτελέσματα θα έχεις.

viraltopnews.gr

Απαλλάξου από τα περιττά: Όπως και να το κάνεις οι έξοδοι σου σε σχέση με το καλοκαίρι θα περιοριστούν. Οπότε καλό θα ήταν να περιορίσεις και το βάψιμο σου. Ξέχνα το make up και προτίμησε πιο ελαφριά προϊόντα.

viraltopnews.gr

Σταμάτα να το πειράζεις: Μην πιάνεις συνεχώς το δέρμα σου και φυσικά αν έχεις σπυράκια μην προσπαθείς να τα σπάσεις. Ακόμα και οι κινήσεις που κάνεις με την πετσέτα πρέπει να είναι απαλές και ταμποναριστές. Κάθε βίαια κίνηση μπορεί να σε βλάψει.

viraltopnews.gr

Ακολούθησε τις συμβουλές μας μία εβδομάδα και πες μας τα αποτελέσματα που θα δεις. Πίστεψέ μας ακόμα και το φθινόπωρο το δέρμα σου μπορεί να λάμπει αν φυσικά μας ακούσεις.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr