ΟΜΟΡΦΙΑ: Ξεκίνησε να αλείφει το πρόσωπό της με ασπράδια αυγού! Ο λόγος; Πείτε Αντίο στα Μαύρα Στίγματα…

img

Μαύρα στίγματα: Όλοι τα έχουν, κανείς δεν τα θέλει.

Αλλά αν είστε σαν εμένα, τότε το να βρείτε το σωστό προϊόν καθαρισμού που να μην είναι γεμάτο συστατικά των οποίων το όνομα δεν μπορείτε καν να πείτε, αποτελεί πρόκληση.

Όμως το γνωρίζατε; Το ασπράδι του αυγού βοηθά την επιδερμίδα να σφίξει και να τονωθεί, συρρικνώνοντας τους πόρους και μειώνοντας την υπερβολική λιπαρότητα.

Το ασπράδι επίσης περιέχει λυσοζύμη, ένα ένζυμο που εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή.

Στο παρακάτω βίντεο, η γκουρού του YouTube Michelle Phan μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μια μάσκα με πολλές χρήσεις η οποία όχι μόνο έχει σαν αποτέλεσμα τη λαμπερή όψη της επιδερμίδας, αλλά και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων με βαθύ καθαρισμό των πόρων και τον έλεγχο της λιπαρότητας με ασφαλή, οργανικό τρόπο.

Οδηγίες:

  1. Βάλτε τα ασπράδια σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρά.
  2. Απλώστε το ασπράδι στο πρόσωπο και το λαιμό σας με ένα πινέλο μακιγιάζ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και του στόματος.
  3. Πάρτε ένα λεπτό χαρτομάντιλο και κόψτε τρύπες για το στόμα, τα μάτια και τη μύτη. Τοποθετήστε το πάνω το στρώμα ασπραδιού στο πρόσωπό σας, και στη συνέχεια πιέστε το απαλά.
  4. Απλώστε ακόμη ένα στρώμα ασπραδιού πάνω από το χαρτομάντιλο και αφήστε το να στεγνώσει.
  5. Περιμένετε 30 λεπτά.
  6. Όταν έχει στεγνώσει τελείως, αφαιρέστε απαλά το χαρτομάντιλο ή τα κομμάτια του με ανοδική κίνηση προς την πάνω πλευρά του προσώπου.
  7. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με μια ζεστή πετσέτα και απολαύστε το φρέσκο και υγιές δέρμα σας.

Σημείωση της Michelle: Για λιπαρό δέρμα χρησιμοποιείστε το δύο φορές την εβδομάδα, και για ξηρό μία φορά τη βδομάδα ή δύο φορές στις 10 μέρες.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr