ΟΜΟΡΦΙΑ: Παίρνει ένα κομμάτι νάιλον και το βάφει με 3 χρώματα βερνίκι νυχιών. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

img

 Αυτά τα τρίγωνα είναι η μία έξυπνη τεχνική νυχιών που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμάσετε!

Μ’αρέσει να δοκιμάζω νέα σχέδια για τα νύχια μου (οτιδήποτε βασικά χρειάζεται για να κάνω οικονομία στις επισκέψεις μου σε κέντρα αισθητικής), αλλά τα πρόχειρα σχέδια που μειονεκτούν στο κομμάτι που αφορά τις ίσιες γραμμές). Όταν έρχεται λοιπόν η στιγμή που πρέπει να ζωγραφίσω μία ευθεία γραμμή, απλά απογοητεύομαι!

Οπότε όταν είδα το παρακάτω video, ήξερα ότι ήταν για άτομα τόσο ενθουσιώδη με τα σχέδια στα νύχια, όπως εγώ (και ξέρω ότι είμαστε πολλές εκεί έξω) που θέλουμε να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα με τον μισό κόπο. Αυτή η τεχνική για μικρά σχέδια με τρίγωνα από το YouTube κανάλι «The Crafty Ninja» είναι η ιδιοφυής απάντηση στα γεωμετρικά νύχια που όλες θέλουμε.

Ξεκινήστε βάφοντας 3 διαφορετικά χρώματα της επιλογής σας σε διαφορετικές στήλες σε μία διαφανή πλαστική επιφάνεια σακούλας για φαγητά.  Μόλις αυτά στεγνώσουν περάστε μία δεύτερη στρώση μανό από πάνω τους για να μην είναι διαφανή. Μετά χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια αφαιρέστε τις στεγνές λωρίδες από την επιφάνεια του πλαστικού και κόψτε τις σε λεπτές στήλες. Από εκεί συνεχίστε κόβοντας διαγώνια για να δημιουργήσετε τρίγωνα, τα οποία μπορείτε μετά να τα τοποθετήσετε πάνω στο μανικιούρ σας  και σφραγίστε το με μία επίστρωση από σταθεροποιητικό βερνικιού ή γυαλιστικό νυχιών.

Θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο στα νύχια σας. Πείτε μας πως σας φάνηκε στο σχόλια παρακάτω και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr