ΟΜΟΡΦΙΑ: Διάλεξε την κατάλληλη βούρτσα μαλλιών και χρησιμοποίησέ την με το σωστό τρόπο για να πετύχεις το χτένισμα που επιθυμείς!

img

Κάθε βούρτσα μαλλιών βασίζεται στον τύπο και το μήκος των μαλλιών. Όταν αγοράζουμε μια βούρτσα, πρέπει να διαλέγουμε την κατάλληλη ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών, την ποιότητά τους, το μήκος μαλλιών και το χτένισμα που θέλουμε να πετύχουμε.

Έτσι θα αποφύγετε πιθανή καταστροφή των μαλλιών, θα μειώσετε τον χρόνο που ασχολείστε και θα αυξήσετε τη διάρκεια του χτενίσματος.

viraltopnews.gr

Η μαλακή βούρτσα:

Για το καθημερινό σας βούρτσισμα μαλλιών διαλέξτε μία μαλακή βούρτσα με φυσική τρίχα που δεν τραυματίζει τα μαλλιά σας.

Η στρογγυλή βούρτσα για το ίσιωμα μαλλιών:

Εάν θέλετε να ισιώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, τότε ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας θα πρέπει να επιλέξετε τη σωστή διάμετρο της στρογγυλής βούρτσας με φυσική τρίχα για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εάν θέλετε απλά να ρετουσάρετε τις φράντζες σας ή τις άκρες σας χρησιμοποιείστε βούρτσα με λεπτή διάμετρο. Όσον αφορά το μέγεθός της, το μέγεθος της βούρτσας δεν έχει να κάνει με την πυκνότητα των μαλλιών, μόνο το μήκος. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο μεγάλη πρέπει να είναι η βούρτσα. Έτσι αν κάνετε νέο κούρεμα πρέπει να προσαρμόσετε την αντίστοιχη βούρτσα.

Η πλακέ βούρτσα με ακίδες:

Το σχήμα δεν έχει σημασία, είτε οβάλ είτε τετράγωνο είναι το ίδιο. Όσον αφορά το μέγεθος, όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά σας τόσο πιο μεγαλύτερη πρέπει να είναι η βούρτσα σας. Οι μεγαλύτερες βούρτσες καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια. Η βούρτσα αυτή βοηθά πολύ στο ξεμπέρδεμα της τρίχας. Ο συγκεκριμένος τύπος βούρτσας είναι ιδανικός αν φοράτε extensions και μπορείτε εύκολα να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε . Παράλληλα, οι ακίδες της κάνουν μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Πλεονεκτήματα του βουρτσίσματος των μαλλιών:

Είναι σημαντικό για την συνολική υγεία των μαλλιών. Το κλειδί είναι το ξεμπέρδεμα, αλλά επίσης αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr