ΟΜΟΡΦΙΑ: Ποιο αϊλάινερ πρέπει να βάλεις ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου

img

Καθώς πέφτει η θερμοκρασία και θέλετε να φορέσετε άνετα πουλόβερ, ξεχωρίστε βάζοντας χρώμα αντί για το κλασικό μαύρο αϊλάινερ.

Αυτή τη σεζόν, όλα είναι σε χρώματα χρυσαφικών, όπως λαμπιρίζον χρυσός και πλούσιο σμαραγδί. Όσο για την κατάλληλη απόχρωση, έχει να κάνει με το φυσικό χρώμα των ματιών σας.

1. Σκούρα καστανά μάτια

viraltopnews.gr

Το μπλε αϊλάινερ κυριαρχεί σε όλες τις πασαρέλες, αλλά σε αντίθεση με το ελεκτρίκ μπλε, το σκούρο μπλε είναι ότι πρέπει για να το φορέσετε κατά της διάρκεια της μέρας αλλά και για βραδινές εξόδους. Και σε αντίθεση με το μαύρο, θα φαίνεται πιο απαλό σε ζεστά καστανά μάτια.

2. Ανοιχτά Καστανά μάτια

viraltopnews.gr

Ένα ζεστό μεταλλικό χρυσό θα τονίσει την ίριδα, κάνοντας τα να λαμπιρίζουν  και να μάτια σας να φαίνονται ακόμα πιο φωτεινά.

3. Πράσινα μάτια

viraltopnews.gr

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κοπέλα με πράσινα μάτια με μωβ περίγραμμα. Ένα σκούρο δαμασκηνί θα τονίσει τις φυσικές πρασινωπές αποχρώσεις, ενώ είναι κατάλληλο για πρωί και βράδυ.

4. Γαλάζια μάτια

viraltopnews.gr

Τα γαλάζια μάτια θα ξεχωρίζουν σε μια σκούρα σμαραγδί απόχρωση αϊλάνερ, τονίζοντας τα για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

5. Γκρίζα μάτια

viraltopnews.gr

Τονίστε τα γκρίζα μάτια με μια αντίθεση με ένα κόκκινο-καφέ χρώμα. Όχι μόνο θα φωτίσει τα μάτια σας, αλλά θα θυμίζουν ένα ποτήρι κόκκινο κρασί merlot.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr