ΟΜΟΡΦΙΑ: Δες πως θα αφαιρέσεις τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σου με φυσικό τρόπο!

img

Έφτιαξε μόνη της στο σπίτι ένα καθαριστικό για τα μαύρα στίγματα με φυσικά συστατικά και το τοποθέτησε στη μύτη της. Μόλις δείτε τι έβγαλε; Δεν θα αγοράσετε ποτέ ξανά από το φαρμακείο!

Γεγονός: Τα μαύρα στίγματα είναι αηδιαστικά και πολύ δύσκολα στην αφαίρεση. Γι’ αυτό οι άνθρωποι πολλές φορές στρέφονται στις καθαριστικές λωρίδες οι οποίες υπόσχονται να βοηθήσουν στην αφαίρεση της βρωμιάς και της λιπαρότητας από τους πόρους.

Στην πραγματικότητα, αυτό που φαίνεται να κάνουν αυτές οι ακριβές λωρίδες είναι να ερεθίζει και να ξηραίνει το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή της μύτης. Συν ότι πονάνε πολύ όταν τα αφαιρείς και πολλά δάκρυα έχουν πέσει στη διαδικασία του peeling. Αντί να υπομένετε τον πόνο και να χαλάτε περισσότερα χρήματα σε αναζήτηση μιας λύσης γι’ αυτό το παμπάλαιο πρόβλημα, δοκιμάστε μια πιο απαλή προσέγγιση, όπως αυτή η μέθοδος που είναι 100% φυσική. Χρειάζεται δύο απλά υλικά που κοστίζουν πολύ λιγότερο από 5 ευρώ, και αφού δεν τα χρησιμοποιείτε πολύ μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές.  Είναι πιθανότατα πιο αποτελεσματικό από οτιδήποτε άλλο έχετε δοκιμάσει μέχρι στιγμής για την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων, και είναι απίστευτα φτηνό και βολικό αφού μπορείτε να το κάνετε σπίτι σας.

Η μπλόγκερ ομορφιάς στο YouTube Michelle Phan δείχνει πώς να φτιάξετε αυτή την απλή θεραπεία για τους πόρους και εξηγεί τα βήματα με λεπτομέρειες. Το διάλυμα που φτιάχνει περιέχει μόνο 2 βασικά υλικά: άγευστη ζελατίνη και γάλα. Όσον αφορά το γάλα, οποιοσδήποτε τύπος κάνει, αρκεί να είναι ένας απλός τύπος γάλατος. Δηλαδή όχι με γεύση φράουλα ή κάποια ποικιλία από αμύγδαλο. Επίσης, απαιτείται ένα σκεύος που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων, ένα γυάλινο ποτήρι είναι εντάξει, και ένα καθαρό πινέλο μακιγιάζ το οποίο δε σας πειράζει να χαλάσετε.

Ξεκινήστε βάζοντας μία κουταλιά της σούπας γάλα και μία κουταλιά άγευστης ζελατίνης στο σκεύος και ανακατέψτε τα μέχρι να ανακατευτούν καλά, και μετά βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα. Όταν το βγάλετε θα πρέπει να φαίνεται υγρό και λασπώδες. Περιμένετε λίγα λεπτά να κρυώσει λίγο και μετά βάλτε το πινελάκι μέσα. Πριν το απλώσετε στο ευαίσθητο πρόσωπό σας, δοκιμάστε το στο χέρι σας, κι έτσι θα ξέρετε αν είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό που σας μένει τώρα είναι να απλώσετε στις περιοχές που θέλετε να καθαρίσετε. Καθίστε πίσω, χαλαρώστε και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει στο δέρμα σας, το οποίο παίρνει περίπου 10 λεπτά. Για να το αφαιρέσετε απλά τραβήξτε το όταν θα έχει στεγνώσει αρκετά. Τέλος, ίσως θελήσετε να απλώσετε ενυδατική μετά, ή οποιαδήποτε κρέμα προτιμάτε, γιατί οι πόροι θα είναι ανοιχτοί και το δέρμα θα απορροφήσει τα προϊόντα πολύ καλύτερα.

Ελέγξτε τη λωρίδα αν θέλετε να δείτε τι βγάζει από το δέρμα και τους πόρους σας. Όλη η βρωμιά, η λιπαρότητα, τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα θα αφαιρεθούν μαζί με τη στεγνή λωρίδα. Είναι κάπως αηδιαστικό αλλά δείχνει πόσο αποτελεσματικό είναι. Συν ότι θα είστε χαρούμενοι που αφαιρέθηκε όλη αυτή η βρωμιά από το πρόσωπό σας.

Την επόμενη φορά που το πρόσωπό σας θα χρειαστεί λίγη αναζωογόνηση, δοκιμάστε το, και το δέρμα σας θα σας ευχαριστεί!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr