ΟΜΟΡΦΙΑ: Ο Απόλυτος Οδηγός Μακιγιάζ για ΚΑΘΕ σημείο του Ματιού!

img

Σε ποια ακριβώς σημεία του ματιού πρέπει να εφαρμόζετε το μακιγιάζ;

Το μακιγιάζ ματιών δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Αν δυσκολεύεστε να αποκωδικοποιήσετε όλα αυτά τα δύσκολα βίντεο με μακιγιάζ, σας ετοιμάσαμε ένα εύκολο οδηγό για κάθε μέρος του ματιού, για να ξέρετε ακριβώς που πρέπει να εφαρμόζετε το κάθε καλλυντικό:

5

Κόκκαλο φρυδιού

Αν θέλετε τα φρύδια σας να ξεχωρίζουν και να φωτίσετε την περιοχή των ματιών, μπορείτε να προσθέσετε ματ ή γυαλιστερή ανοιχτή σκιά ματιών κατευθείαν κάτω από το φρύδι.

Βλέφαρο

Συνήθως, η κύρια σκιά ματιών πηγαίνει στο βλέφαρό σας, αλλά μπορείτε να γίνετε δημιουργικές με το eyeliner σας εδώ. Μερικές έχουν πολύ χώρο εδώ, ενώ άλλες έχουν πολύ λίγο – ποικίλλει από άτομο σε άτομο.

Πτυχή

Μεταξύ του φρυδιού σας και του βλεφάρου, εφαρμόζοντας μια πιο σκούρα απόχρωση της σκιάς εδώ, ακριβώς πάνω από τον οφθαλμικό βολβό σας, προσθέτει επιπλέον διάσταση στο μάτι σας. Συμβουλή: Αν τα μάτια είναι αρκετά βαθιά στις κόγχες, δοκιμάστε διαφορετικές θέσεις για την σκιά στην πτυχή, ανοίγοντας τα μάτια σας μετά από κάθε δοκιμή για να δείτε ποια θέση θα κάνει την πτυχή της σκιάς να είναι ορατή.

Εξωτερικό σχήμα V

Η εξωτερική γωνία του ματιού, όπου εφαρμόζεται eyeliner ή βαθύτερες αποχρώσεις σκιών ματιών συνήθως σε σχήμα «V», αν και μπορείτε να φτιάξετε το μακιγιάζ σας σε ένα σχήμα «C» σχήμα για ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα.

Άνω γραμμή βλεφαρίδων

Ακριβώς κατά μήκος και στις άκρες του άνω βλεφάρου σας, όπου αρχίζουν οι βλεφαρίδες σας, μπορείτε να εφαρμόσετε μολύβι ματιών, eyeliner ή σκιά ματιών, ή ακόμα και μάσκαρα.

Εσωτερική γραμμή ματιού

Στην εσωτερική γραμμή του ματιού, μπορεί να εφαρμοστεί σκούρο eyeliner ή μολύβι ματιών για να κάνετε ένα smokey στυλ ή μολύβι ματιών στο χρώμα του δέρματος για να κάνετε το μάτι να φαίνεται ευρύτερο και με περισσότερη ζωντάνια.

Κάτω γραμμή βλεφαρίδων

Κάτω ακριβώς από την εσωτερική γραμμή του ματιού, βρίσκεται η κάτω γραμμή των βλεφαρίδων όπου μπορείτε να εφαρμόσετε μολύβι ματιών ή σκιές για να το τονίσετε τα μάτια σας.

Δακρυϊκός πόρος

Είναι η εσωτερική γωνία του ματιού και όπου μπορείτε να προσθέσετε λίγο ανοιχτή ή γυαλιστερή σκιά για να φωτίσετε το μάτι.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr