ΓΥΝΑΙΚΑ: Μάθε πως να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

img

Το δέρμα είναι ένα από τα αγαπημένα μας υλικά. Τώρα που η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει, ήρθε η ώρα να φορέσετε το αγαπημένο σας δερμάτινο παντελόνι. Μπορείτε να το κάνετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας δώσουμε ιδέες ώστε να το φορέσετε με τον καλύτερο τρόπο γιατί παρόλο που το σουέντ έκανε δυναμική εμφάνιση, το δέρμα έχει πλέον γίνει κλασικό και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα στο προσκήνιο.

1. Επιλέξτε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και συνδυάστε το με λευκό τοπ. Προσθέστε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως το statement κολιέ και είστε έτοιμη ακόμα και για βραδινή έξοδο.

2. Το total black είναι μια πολύ καλή επιλογή. Συνδυάστε λοιπόν το μαύρο, δερμάτινο παντελόνι σας με μαύρη μπλούζα σε θηλυκή γραμμή και ολοκληρώστε το look σας με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

3. Το δερμάτινο παντελόνι δεν είναι απαραίτητο να είναι σε μαύρο χρώμα. Το ίδιο classy είναι και το δέρμα σε γήινες αποχρώσεις. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε ένα καφέ, δερμάτινο παντελόνι με κομμάτια από την ίδια χρωματική παλέτα.

4. Φορέστε ένα πουκάμισο, σε κλασική γραμμή ή oversized και συνδυάστε το με δερμάτινο παντελόνι σε στενή γραμμή. Θα διαπιστώσετε πως έχετε δημιουργήσει ένα κλασικό σύνολο με πολύ μοντέρνα διάθεση.

5. Μπορείτε να φορέσετε το στενό, δερμάτινο παντελόνι σας με oversized πουλόβερ. Με αυτόν τον τρόπο τα πόδια σας θα δείξουν πολύ πιο αδύνατα, ιδιαίτερα αν επιλέξετε και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

6. Φορέστε μια αέρινη φούστα και αντί για κάποιο καλσόν, επιλέξτε δερμάτινα, στενά leggings. Συνδυάστε με πολύ απλό τοπ και αποφύγετε τα αξεσουάρ, γιατί ο συνδυασμός που προτείνουμε κάνει statement χωρίς επιπλέον «στολισμό».

7. Για τις βραδινές σας εμφανίσεις, ο ωραιότερος τρόπος να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι, είναι συνδυάζοντάς το με ένα camisole top. Δημιουργούν την τέλεια αντίθεση και είναι ιδανικός συνδυασμός για όλες σχεδόν τις εξόδους σας.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr