ΟΜΟΡΦΙΑ: Πιάνει τα μαλλιά της στο πάνω μέρος του Κεφαλιού και αρχίζει να τα τυλίγει. Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!

img

Η χρήστης του Youtube Ellko μας δείχνει ένα έξυπνο και εύκολο τρόπο να πετύχουμε φυσικές μπούκλες, χωρίς καθόλου σίδερο μαλλιών! Για να πετύχετε και εσείς αξιοζήλευτες μπούκλες θα χρειαστείτε απλά την αγαπημένη σας λακ μαλλιών, λαστιχάκι μαλλιών, μερικά τσιμπιδάκια και ένα καλό βραδινό ύπνο! Τόσο απλά! 

Το προηγούμενο βράδυ, βρέχει ελαφρώς τα μαλλιά της. Στη συνέχεια, χωρίζει τα μαλλιά της σε τούφες, όπως θα χώριζε και για να τα κάνει με σίδερο μαλλιών, και αρχίζει να τις τυλίγει σφιχτά. Αφού έχει στρίψει όλες τις τούφες μαλλιών, τις δένει όλες μαζί σε ένα κότσο με ένα λαστιχάκι για να στερεωθούν, καθώς και τσιμπιδάκια για καλύτερο κράτημα.

Για πιο χαλαρές μπούκλες παίρνει μεγαλύτερες τούφες μαλλιών, ενώ για πιο σφιχτές μπούκλες παίρνει μικρότερες τούφες μαλλιών.

Στη συνέχεια, ψεκάζει τα μαλλιά της με λακ μαλλιών και πάει για ύπνο. Το επόμενο πρωινό, ξετυλίγει τις μπούκλες της, αφαιρώντας πρώτα τα τσιμπιδάκια και το λαστιχάκι μαλλιών, και περνάει τα δάχτυλά της ανάμεσα στις μπούκλες για να ανοίξουν.

Τέλος, ψεκάζει ξανά με λακ μαλλιών για τελείωμα, και ορίστε! Ένα έτοιμο χτένισμα με μπούκλες χωρίς καθόλου σίδερο μαλλιών! Αν εντυπωσιαστήκατε και εσείς από αυτή την τεχνική, μοιραστείτε το βίντεο με τους φίλους σας στο Facebook! 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr