ΟΜΟΡΦΙΑ: 10 προβλήματα που μπορείτε να λύσετε με πούδρα!

img

Τι δουλειά μπορεί να έχει μια baby powder στο ράφι με τα καλλυντικά σου; Γιατί να την αγοράσεις εάν δεν έχεις μωρό ή παιδί;

Κι όμως, μια βρεφική πούδρα μπορεί να χρησιμεύσει στο νεσεσέρ σου ακόμα και στη τσάντα παραλίας!

1. Κόμποι σε κολιέ: μην χάνετε πλέον χρόνο προσπαθώντας να ξεμπερδέψετε τα κοσμήματά σας. Απλά βάλτε λίγη βρεφική πούδρα και… voila!

2. Φρεσκάδα στα έπιπλα: ειδικά αν η συρταριέρα σας είναι παλιά και συγκρατεί υγρασία, με λίγη βρεφική πούδρα θα απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές!

3. Λιπαρά μαλλιά: χρησιμοποιήσε την σαν ξηρό σαμπουάν. Τις μέρες που δεν έχεις προλάβει να λουστείς, εφάρμοσε την στα μαλλιά σου κοντά στις ρίζες. Μετά απομάκρυνε την με μια χτένα.

4. Για τη ζέστη: στις ζέστες ημέρες του καλοκαιριού, συχνά ιδρώνουμε όταν κοιμόμαστε. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να «πασπαλίσετε» τα σεντόνια σας με μια μικρή ποσότητα βρεφικής πούδρας, εκείνη θα απορροφήσει την υγρασία αλλά και το κρεβάτι σας θα μυρίζει υπέροχα!

5. Κολλημένη τράπουλα: αν τα χαρτιά σας έχουν κολλήσει μεταξύ τους αλλά η βραδιά πόκερ δεν μπορεί να περιμένει, ρίξτε την σε μία σακούλα με βρεφική πούδρα και ανακινήστε. Σκουπίστε με μια πετσέτα.

6. Μυρμήγκια: ρίξτε λίγη βρεφική πούδρα στα σημεία εισόδου (δεν τους αρέσει καθόλου η μυρωδιά).

7. Λιπαροί λεκέδες: απλώστε βρεφική πούδρα στον λεκέ πριν βάλετε το ρούχο στο πλυντήριο και… καθαρίσατε!

8. Ξύλινο πάτωμα που τρίζει: ρίξτε βρεφική πούδρα στο πάτωμα, σκουπίστε για να μπει ανάμεσα στις εσοχές των ξύλων και απομακρύνετε τα υπολείμματα.

9. Στα πόδια: για τα πόδια σου… Εάν ιδρώνουν τα πόδια σου, εφαρμόσε baby powder στα πόδια πριν φορέσεις τα παπούτσια σου και αυτό θα εμποδίσει να ιδρώσεις αλλά και την κακοσμία.

10. Βλεφαρίδες: ανάμεσα στις στρώσεις μάσκαρας, ταμπονάρετς τις βλεφαρίδες σας με βρεφική πούδρα για έξτρα όγκο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr