ΟΜΟΡΦΙΑ: Εξαφανίζει τους Πόρους της με ΕΝΑ Μόνο Συστατικό! Πρέπει να το Δοκιμάσετε!

img

Οι μεγάλοι και ανοιχτοί πόροι προκαλούνται από βρωμιά και βακτήρια που ερεθίζουν το δέρμα σας. Φαίνεται ότι μόλις αποκτήσετε μεγάλους πόρους, είναι αδύνατον να τους ξεφορτωθείτε, και τα ακριβά απολεπιστικά μπορούν να ξηράνουν το δέρμα σας και να επιδεινώσουν το πρόβλημα. 

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πως να αντιμετωπίζετε τους μεγάλους πόρους με ένα απλό συστατικό που υπάρχει σε όλα τα σπίτια: μαγειρική σόδα. Ακριβώς! Το κοινό συστατικό που χρησιμοποιείτε για να φτιάχνετε μπισκότα και σε πολλές άλλες μαγειρικές χρήσεις. Θα αποκτήσετε ένα καθαρό και όμορφο δέρμα, αλλά προσοχή αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, η μαγειρική σόδα μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας, γι” αυτό συμβουλευτείτε ένα δερματολόγο πριν τη χρήση της.

Να πως θα ελαχιστοποιήσετε τους πόρους σας με μαγειρική σόδα:

1. Πλύνετε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο και χωρίς άρωμα σαπούνι.

2. Βάλτε 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα στο χέρι σας και ανακατέψτε με λίγο νερό, για να γίνει μια πάστα.

3. Κάντε ελαφρύ μασάζ τη πάστα στο πρόσωπό σας για 30 δευτερόλεπτα. Μη το τρίψετε!

4. Ξεπλύνετε τη πάστα με νερό και κάντε ταμποναριστές κινήσεις με τη πετσέτα σας για να στεγνώσετε.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε αυτή τη πάστα καθημερινά για την πρώτη εβδομάδα, ως μέρος της καθημερινής σας περιποίησης δέρματος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα για να κρατάτε τους πόρους καθαρούς.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να το δείτε στην πράξη πως εφαρμόζεται και μοιραστείτε αυτή τη συμβουλή ομορφιάς με τους φίλους σας στο Facebook!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr