ΟΜΟΡΦΙΑ: 13 Κόλπα για να Πετύχετε τις πιο Μακριές και Πλούσιες Βλεφαρίδες που Είχατε Ποτέ

img

Όσοι ασχολούνται με το μακιγιάζ, γνωρίζουν ότι η μάσκαρα είναι ένα ένα απαραίτητο καλλυντικό κάθε γυναίκας. Αν ξεχάσετε να βάψετε τις βλεφαρίδες σας, θα νιώθετε ότι κάτι λείπει. Είναι το τελείωμα, το στοιχείο που κάνει μεγάλη διαφορά. Αλλά η μάσκαρα δεν είναι το μόνο καλλυντικό που βοηθάει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται καταπληκτικές. 

Διαβάστε 13 κόλπα για να αποκτήσετε τις πιο μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες που είχατε ποτέ!

1

1. Βουτήξτε το βουρτσάκι της μάσκαρας σε παιδική ταλκ και περάστε τις βλεφαρίδες ανάμεσα στην εφαρμογή της μάσκαρας για πιο πυκνές βλεφαρίδες.
2

2. Εφαρμόστε από οριζόντια γωνία αν θέλετε πιο πυκνές βλεφαρίδες και εφαρμόστε από κάθετη γωνία, αν επιδιώκετε μακριές βλεφαρίδες.
3

3. Χτενίστε  τις βλεφαρίδες με ένα χτενάκι βλεφαρίδων, και εφαρμόστε την μάσκαρα για να αποφύγετε τη δημιουργία κόμπων.
4

4. Για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων, ζεστάνετέ το λίγο (όχι πάρα πολύ) με ένα πισταλάκι μαλλιών για δύο λεπτά.
5

5. Για να μεγαλώσετε φυσικά τις βλεφαρίδες σας, εφαρμόστε έλαιο καρύδας με ένα πινελάκι.
6

6. Θα έχετε καλύτερο έλεγχο της εφαρμογής της μάσκαρας, αν λυγίσετε το βουρτσάκι ελαφρώς.
7

7. Ένας άλλος τρόπος για να αποφύγετε τους κόμπους στη μάσκαρα, είναι να βάλετε τη μάσκαρα σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό για λίγα λεπτά.
8

8. Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για να λυγίσετε τις βλεφαρίδες σας, σε περίπτωση που χάσατε το ψαλιδάκι βλεφαρίδων.
9

9. Για μεγαλύτερο κράτημα, που είναι και εύκολο να το αφαιρέσετε μετά, εφαρμόστε μια στρώση κανονικής μάσκαρας και μία αδιάβροχη από πάνω.
10

10. Ένας άλλος τρόπος να μεγαλώσετε φυσικά τις βλεφαρίδες σας είναι να κάνετε επιθέματα στα μάτια σας με πράσινο τσάι για όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα.
11

11. Αν σας τελειώνει η μάσκαρα, ρίξτε μερικές οφθαλμικές σταγόνες για να την ενυδατώσετε και να βαφτείτε για μερικές φορές ακόμα.
12

12. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να μη λερώσετε το δέρμα σας.
13

13. Δοκιμάστε να καμπυλώσετε τις βλεφαρίδες σας και να τις βάψετε με τη μάσκαρα ταυτόχρονα.
14


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr