ΟΜΟΡΦΙΑ: Βαριέσαι να φτιάχνεις τα μαλλιά σου τα πρωινά; Δες τι μπορείς να κάνεις!

img

Βαριέσαι να φτιάξεις τα μαλλιά σου, σε καταλαβαίνουμε. Όλες μας έχουμε περάσει κατά καιρούς αυτό το στάδιο και όσο κι αν θέλουμε να είμαστε στυλάτες και όμορφες όλες τις ώρες (ακόμα και τις πρωινές που σηκωνόμαστε με το ζόρι να πάμε στη δουλειά) αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. 

1. Βγάλε από το μυαλό σου τη σκέψη ότι είναι δύσκολο

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξεις τα μαλλιά σου το πρωί, πριν πας στη δουλειά, αρκεί να έχεις αποφασίσει αποβραδίς πως θέλεις να τα φτιάξεις. Αφιέρωσε 2 λεπτά πριν κοιμηθείς και σκέψου τι χτένισμα θέλεις να κάνεις. Αν, για παράδειγμα, θέλεις απλά να τους δώσεις έναν κυμματισμό μπορείς να τα κάνεις 3-4 πλεξούδες και να κοιμηθείς με αυτές. Το πρωί πάρε το σίδερο ισιώματος και ζέστανε για λίγο της πλεξούδες. Λυσ’τες και βάλε λίγη λακ. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

2. Οργανώσου

Η ομορφιά θέλει θυσίες. Θα πρέπει να θυσιάσεις μερικά παραπάνω λεπτά από τον ύπνο σου για να δημιουργήσεις ακόμα και το πιο απλό χτένισμα. Να θύμασαι, όμως, πως δεν πρόκειται να σου πάρει πάνω από 15-20 λεπτά για να κάνεις κάτι απλό και όμορφο (ένα ίσιωμα, μία πλεξούδα, έναν διαφορετικό κότσο, μία ιδιαίτερη αλογοουρά).

3. Σκέψου το αποτέλεσμα

Έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που φτιάχνεις τα μαλλιά σου νιώθεις πιο όμορφη; Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και τα υπέροχα μαλλιά σου σε κάνουν να θέλεις να ντυθείς όμορφα. Όταν, αντιθέτως, δε φτιάχνεις τα μαλλιά σου δεν έχεις καθόλου όρεξη να ντυθείς όμορφα και καταλήγεις να φοράς τις ίδιες φόρμες και τα ίδια χωρίς έμπνευση και στυλ ρούχα που συνηθίζεις να φοράς καθημερινά.

4. Λούσου με κρύο νερό 

Το κρύο νερό κάνει μαγικά σε όλων των ειδών τα μαλλιά. Ως δια μαγείας μετά το λούσιμο με κρύο νερό τα μαλλιά γίνονται πιο απαλά ενώ ταυτόχρονα φτιάχνονται και πολύ πιο εύκολα. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr