ΟΜΟΡΦΙΑ: Mακιγιάζ δύο λεπτών που μεταμορφώνει όλες τις γυναίκες

img

Η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι άρτι αφιχθείσα από την Νέα Υόρκη, μπορείτε να το κάνετε σε δύο λεπτά, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και να ταιριάξει με όλες τις περιστάσεις και έχει δύο μόνο χαρακτηριστικά: Έντονα φρύδια και κόκκινα χείλη.

Οι οίκοι μόδας της Νέας Υόρκης που δίνουν βαρύτητα στο μακιγιάζ τους προτίμησαν το ίδιο μοτίβο σε χρώματα και υφές, επιβεβαιώνοντας ποια είναι η τάση των ημερών που όλες πρέπει να ακολουθήσουμε.

Όποια απόχρωση μαλλιών και επιδερμίδας έχετε, λοιπόν, τα κόκκινα χείλη και τα έντονα φρύδια είναι το μακιγιάζ που δεν θα σας «προδώσει» ποτέ.

Φρύδια: Τα φρύδια που έκανε μόδα η Cara Delevingne είναι πυκνά, όχι απαραίτητα καλοσχηματισμένα και λίγο ατίθασα στην εξωτερική γωνία. Το μυστικό δεν είναι να τα τονίσετε με κάποιο μολύβι, αλλά να αφήσετε από μόνα τους να γίνουν πυκνά. Η καλύτερη λύση για να επιτευχθεί αυτό είναι το καστορέλαιο.

Κόκκινα Χείλη (Berry Lips): Το κόκκινο είναι το κλασικό χρώμα που ταιριάζει σε όλες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η απόχρωση. Η απόχρωση του χάλκινου είναι το must χρώμα της περιόδου, ενώ και οι φλούο αποχρώσεις είναι πολύ περιζήτητες. Μην ξεχάσετε πως ένα περίγραμμα με μολύβι ίδιας απόχρωσης θα κάνει τα χείλη σας πιο σαρκώδη και το χρώμα θα διαρκέσει περισσότερο.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr