ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Τηγανιτά κολοκυθάκια με παρμεζάνα που λιώνουν στο στόμα!
Παρόλο που όλοι γνωρίζουμε τη μεγάλη διατροφική αξία των λαχανικών, σχεδόν ποτέ δεν καταφέρνουμε να πείσουμε τον εαυτό μας να καταναλώνουμε όσα πρέπει καθημερινά.
Όπως και να το κάνουμε δε μας «τραβάει» το ίδιο μια σαλάτα μπρόκολο και ένα λαχταριστό χάμπουργκερ. Η ενδιάμεση λύση είναι η συνταγή που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω και σίγουρα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!
Υλικά:
- 2-3 κολοκυθάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/3 φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη
- αλάτι και πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές γάλα
Προετοιμασία:
ΠΗΓΗ: » fanpage.gr