ΠΟΤΑ-ΡΟΦΗΜΑΤΑ: ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ!!

img

Πρόκειται για ένα θαυμάσιο ποτό το απόγευμα και τα οφέλη του είναι εκπληκτικά. Το κύριο συστατικό του είναι ο Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς περιέχει κουρκουμίνη, την πολυφενόλη που αναγνωρίζεται ως το κύριο ενεργό συστατικό το οποίο παρουσιάζει πάνω από 150 θεραπευτικές δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικές, αντι-φλεγμονώδεις και αντι-καρκινικές ιδιότητες.

Βήμα 1: Πάστα Κουρκουμά

Υλικά:
¼ της κούπας σκόνη κουρκουμά
½ του κουταλιού του τσαγιού τριμμένο μαύρο πιπέρι.
½ της κούπας φιλτραρισμένο νερό.

Οδηγίες:
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε ένα κατσαρόλι και ανακατέψτε καλά. Ανεβάστε την φωτιά σε μεσαία και ανακατεύετε συνεχώς. Ανεβάστε λίγο την φωτιά και συνεχίστε να ανακατεύετε έως ότου το μείγμα γίνει μια πυκνή πάστα. Αυτό γίνεται σύντομα οπότε μην εγκαταλείπετε το κατσαρόλι. Δείτε το βίντεο. Αφήστε το μίγμα να κρυώσει και φυλάξτε το σε ένα βαζάκι στο ψυγείο.

Βήμα 2: Χρυσό ΓΑΛΑ

Υλικά:
1 κούπα γάλα αμυγδάλου (επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάλα κάνναβης η καρύδας)
1 κουταλάκι λάδι καρύδας
¼ από το κουταλάκι, ή περισσότερο ανάλογα με την διάθεση, Πάστα κουρκουμά Μέλι αλόη στέβια

Οδηγίες:
Συνδυάστε όλα τα συστατικά, εκτός από το μέλι σε ένα κατσαρολάκι. Βάλτε μεσαία φωτιά. Ενώ το ζεσταίνετε ανακατεύετε συνέχεια και μην αφήσετε το μίγμα να βράσει. Προσθέστε όσο μέλι σας αρέσει.

Μπορείτε να βάλετε τον κουρκουμά στην καθημερινή σας διατροφή ή να πάρετε ένα συμπλήρωμά του (250mg έως 500mg συνιστώμενη ημερήσια δόση) ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο του καρκίνου και να διατηρήσετε έναν λειτουργικό και υγιή εγκέφαλο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr