ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Πατάτες πιο νόστιμες από τις τηγανητές!
Αφήστε στην άκρη το τηγάνι και φτιάξτε πεντανόστιμες πατάτες στο φούρνο! Μικροί και μεγάλοι θα ξετρελαθούν!
Υλικά
- 6 πατάτες μεσαίου μεγέθους
- 2 – 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 30 γρ βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- λαδόκολλα
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες.
Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα.
Βάζουμε το σκόρδο ανάμεσα στις σχισμές
Ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι ή ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.
Ψήνουμε τις πατάτες στους 220ο για περίπου 40 λεπτά.
ΠΗΓΗ: » fanpage.gr