ΟΜΟΡΦΙΑ: 3 δαιμόνια τρικ μακιγιάζ για να «καμουφλάρεις» τους μαύρους κύκλους!

img

Οι make up experts μοιράζονται τα μυστικά τους και ένα αιώνιο beauty problem, βρίσκει επιτέλους λύση!

Αρχικά για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση: οι μαύροι κύκλοι ΔΕΝ έχουν ηλικία! Μερικοί από τους λόγους που δημιουργούνται είναι η κληρονομικότητα, το έντονο στρες, οι κακές διατροφικές συνήθειες, ο τρόπος ζωής μας, η δομή των οστών του προσώπου μας…Μπορεί λοιπόν να είσαι 20 χρονών μπουμπούκι, αλλά οι μαύροι κύκλοι και τα πρησμένα μάτια να χαλάνε τη φρεσκάδα και τη νιότη σου… Για να λύσεις μια και καλή το αιώνιο beauty problem, ρωτήσαμε τους ειδικούς και μάθαμε 3 τέλεια make up tricks για να καμουφλάρουμε τις δυσχρωμίες κάτω από τα μάτια:

#1 Ο σωστός τρόπος να εφαρμόζεις το κονσίλερ σου:

viraltopnews.gr

Μην ξαναβάλεις κονσίλερ ακριβώς κάτω από τα μάτια, στο σημείο που εμφανίζονται δυσχρωμίες. Το μυστικό για τέλειο αποτέλεσμα βρίσκεται στη σωστή εφαρμογή: σχεδίασε ένα ανάποδο τρίγωνο με το κονσίλερ σου και άπλωσε το προσεκτικά προς τα μήλα, έτσι ώστε να δώσεις λάμψη σε όλο το σημείο.

viraltopnews.gr

#2 Όχι στο «σκληρό» μακιγιάζ ματιών

Σκληρές γραμμές γύρω από τα μάτια, φέρνουν πάντα ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Αυτό που λειτουργεί άριστα, είναι μία bronze η σκούρα καφέ σκιά, γύρω από τα μάτια και φέρνει ισορροπία , τονίζει το βλέμμα και τα μάτια φαίνονται μεγάλα.

viraltopnews.gr

#3 Τόνισε τα φρύδια σου

Βάψε τα φρύδια πιο έντονα και ανασήκωσε τα λιγάκι, με σύμμαχο το μολύβι φρυδιών (ή τη σκιά σου). Αυτό θα τραβήξει τα βλέμματα από τους μαύρους κύκλους.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr