ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: Αυτά έμαθε ένας μέσος άνδρας για το σεξ από τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»

img

Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» χαρακτηρίστηκαν ως μια «καθαρά γυναικεία ταινία».

Κατά…ανδρική ομολογία, αυτά που έζησε η αθώα Αναστάζια στο πλευρό του σαδιστή πολυεκατομμυριούχου Μίστερ Γκρέι συμβαίνουν μόνο στις ταινίες.(Συνεχίστε παρακάτω…)

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι κράτησε ένας άνδρας sex editor του Cosmopolitan βλέποντας την εν λόγω ταινία. Οι φίλοι της ταινίας θα απογοτευτούν. Αυτοί που βλέποντάς την αναφώνησαν «Σπατάλησα τον χρόνο μου. Αυτά δεν γίνονται. Πού νομίζουν ότι απευθύνονται», θα δικαιωθούν.

Τι έμαθε ένας άνδρας για το σεξ βλέποντας τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι; Ο Φρανκ Κόμπολα που γράφει καθημερινά απευθυνόμενος στις γυναίκες -αρα τις ξέρει καλά- απομυθοποιεί εντελώς την ταινία και μιλά από την πλευρά του άνδρα του σήμερα που απέχει πολύ από το πρότυπο του Μίστερ Γκρέι…

viraltopnews.gr

1) Οι χειροπέδες και το ξύλο είναι -προφανώς- υπερβολικά κίνκι:«Ακόμα κι αν είσαι πλούσιος και έχει άνεση χώρου, δεν αφιερώνεις ένα ολόκληρο δωμάτιο για σεξ. Αυτά είναι υπερβολές και κάτι πολύ προκλητικό για την εποχή μας».

2) Αν θες να κάνεις σεξ με τα ρούχα, μάλλον είσαι πολύ άνετος οικονομικά: «Το σεξ είναι κάτι υπερόχο αλλά το να μπαίνεις κάτω από το νερό με τα ρούχα για να κάνεις σεξ δείχνει ότι δεν σε νοιάζει αν θα καταστραφούν. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν απευθύνεται στον μέσο άνδρα πλέον. Μου φάνηκε ανόητο που έκαναν κάτι τέτοιο στο μπάνιο».

3) Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ερωτικά παιχνίδια στο ασανσέρ και να μην το «μυριστούν» οι υπόλοιποι: «Aυτά δεν γίνονται στην πραγματική ζωή. Στην ταινία μάλλον ήταν πολύ ευγενικοί και διακριτικοί αυτοί που βρίσκονταν με τον Γκρέι και την Αναστάζια μέσα στο ασανσέρ. Στην πραγματική ζωή, μπορεί να υπήρχε… πρόβλημα»!

4) Αν είναι να βγεις με τους γονείς σου δεν έχεις στο μυαλό σου το… sex toy: «Κάτι που έκανε η Αναστάζια και δεν μπορεί να συμβεί εύκολα στην πραγματικότητα».

viraltopnews.gr

5) Τα κλιπς για το στήθος (nipple clamps) δεν είναι ό,τι πιο βολικό και ασφαλές για την σύντροφό σου: «Υπάρχει μια σκηνή στην ταινία που βλέπουμε την Αναστάζια να εντοπίζει κλάμερ για το στήθος μέσα στον «εξοπλισμό» του Γκρέι και εκείνος της εξηγεί τι ακριβώς είναι αυτά. Είναι τουλάχιστον ανόητο να αντιδράσει μια γυναίκα, όπως αντέδρασε η Αναστάζια, αν θέλει να σεβαστεί τον εαυτό της».

6) Αυτή η ταινία δεν προλαβαίνει να σε ερεθίσει γιατί γελάς συνέχεια:«Με αυτή την ταινία δεν προλαβαίνεις να ερεθιστείς… Κάτι θα συμβεί και θα γελάσεις. Προτιμότερο είναι να δεις το The Lego Batman Movie».