ΓΥΝΑΙΚΑ: Αν δείτε τι κάνει η κοπέλα θα ΤΡΕΞΕΤΕ στην κουζίνα να τη μιμηθείτε!!

img

Πολλές έρευνες διεξήχθησαν πρόσφατα και όλες έφτασαν στο συμπέρασμα ότι οι μπανάνες έχουν πολλά ωφέλη πάνω στην υγεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικίλλους σκοπούς.

Το ενδιαφέρον θέμα σχετικά μ’αυτό το φρούτο είναι ότι και η φλούδα της μπανάνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και άρα την επόμενη φορά που θα φάτε μια μπανάνα,μην πετάξετε τη φλούδα αλλά χρησιμοποιήστε την για έναν από τους παρακάτω 7 σκοπούς:

1.Χρησιμοποιήστε την για να ξεφορτωθείτε κρεατοελιές.

Για αυτόν το σκοπό θα χρειαστείτε επίδεσμο και ένα κομμάτι μπανανόφλουδας.Απλώστε τη φλούδα πάνω από την κρεατοελιά και στερεώστε τη με έναν επίδεσμο.Κρατείστε το έτσι όλη νύχτα.Επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές συνεχόμενες νύχτες και η κρεατοελιά θα εξαφανιστεί.

2.Χρησιμοποιήστε την να ξεφορτωθείτε ρυτίδες και σπυράκια(ακμή).

Αυτό το κόλπο είναι είναι πολύ ισχυρό και θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε το δέρμα σας με μια μπανανόφλουδα,να περιμένετε μισή ώρα και να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με νερό μετά.

3.Χρησιμοποιήστε την σαν καθαριστικό απορρυπαντικό.

Μπορείτε να καθαρίσετε την επίπλωσή σας,τα ασημικά και τα παππούτσια σας που είναι φτιαγμένα από μαλακά υλικά με τη μπανανόφλουδα και θα γυαλίζουν σαν καινούρια.

4.Χρησιμοποιήστε την να λευκάνετε τα δόντια σας.

Τρίψτε τα δόντια σας με το μέσα μέρος της φλούδας.Κάντε το αυτό καθημερινά για αρκετές εβδομάδες και θα δείτε τα αποτελέσματα.

5.Να απαλύνετε τσιμπήματα εντόμων.

Απλώστε ένα κομμάτι φλούδας πάνω στο τσίμπημα και θα νιώσετε ανακούφιση.

6.Για να απαλλαγείτε από τα συμπτώματα της ψωρίασης.

Η φλούδα καταπρα’ύ’νει το δέρμα και, αν έχετε προβλήματα με ψωρίαση,τρίψτε με αυτήν το δέρμα σας και περιμένετε 10 λεπτά να αρχίσει να δρά.

7.Χρησιμοποιήστε το σαν υποκατάστατο αναλγητικού(παυσίπονου)

Αν έχετε ερεθισμένο δέρμα,τρίψτε την περιοχή με μια μπανανόφλουδα,περιμένετε 10 με 15 λεπτά και τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr