ΑΝΔΡΑΣ: 20 Πολύτιμες Συμβουλές προς όλους τους Άντρες που έχουν Γυναίκα με Ισχυρή προσωπικότητα. Η 15η είναι η ΠΙΟ σημαντική!

img

Μία δυνατή γυναίκα μπορεί να γίνει αρκετά τρομακτική. Ξέρει τι θέλει στη ζωή και έχει σαν αποστολή να το αποκτήσει. Δουλεύει σκληρά, είναι ανεξάρτητη και δεν χρειάζεται μία σχέση για να την καθορίσει. Ενώ δεν χρειάζεται μία σχέση για να είναι χαρούμενη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει μία.

Μία δυνατή γυναίκα ποθεί μία σύνδεση. Θέλει κάποιον να αγαπάει και να περνάει χρόνο μαζί του. Εάν βγαίνετε με μία τέτοια γυναίκα, δείτε μερικά πράγματα που θα πρέπει να θυμάστε:

1. Μία δυνατή γυναίκα είναι συνήθως αυτάρκης. Να περιμένετε πως θα θέλει τον έλεγχο πού και πού και να χειριστεί μία κατάσταση μόνη της.

2. Μία δυνατή γυναίκα θα είναι δημιουργική. Να είστε ανοιχτόμυαλοι για νέες ιδέες ή συζητήσεις. Δείπνο στο ίδιο εστιατόριο για κάθε ραντεβού δεν θα της κρατήσει το ενδιαφέρον για πολύ.

3. Μία δυνατή γυναίκα δεν πρόκειται να σπαταλήσει τον χρόνο της σε κουτσομπολιό, οπότε δεν χρειάζεται καν να αναφέρετε ένα τέτοιο θέμα.

4. Μία δυνατή γυναίκα νιώθει άνετα να ζητήσει αυτό που θέλει ή χρειάζεται, οπότε να περιμένετε να έχετε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ανάμεσά σας.

5. Μία δυνατή γυναίκα ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό της. Λατρεύει να σας έχει γύρω της, αλλά μην παρεξηγηθείτε εάν δεν ζητήσει την βοήθειά σας.

2

6. Μία δυνατή γυναίκα ξέρει τι θέλει, και πιθανώς να είναι σε αποστολή για να το αποκτήσει. Οι στόχοι της είναι πολύ σημαντικοί για εκείνη.

7. Μία δυνατή γυναίκα θα θέλει να είναι μαζί σου, αλλά όχι συνέχεια. Θα χρειάζεται και χρόνο για να χαλαρώσει και να  γεμίσει τις μπαταρίες της, οπότε να δείχνετε κατανόηση.

8. Μία δυνατή γυναίκα θα θέλει να ξέρει πού οδηγεί η σχέση της, οπότε μην σας φανεί παράξενο εάν σας κάνει μία τέτοια συζήτηση.

9. Μία δυνατή γυναίκα έχει ξεκάθαρους στόχους και όνειρα και πιθανώς θα περιμένει κάτι παρόμοιο και από σας. Θα θέλει να ξέρει τις φιλοδοξίες σας και πώς θα δουλέψετε για να τις πετύχετε.

10. Μία δυνατή γυναίκα δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Θα ψάξει για λύσεις πριν πετάξει την πετσέτα.

3

11. Μία δυνατή γυναίκα θα καταλάβει όταν το πράγμα δεν δουλεύει. Εάν κάτι δεν πάει καλά, να περιμένετε πως θα σας προσεγγίσει για να κάνετε μία σοβαρή κουβέντα.

12. Μία δυνατή γυναίκα ίσως να έχει χτίσει τοίχους που θα είναι δύσκολο να σπάσουν. Ξέρει πώς να προστατεύει τον εαυτό της, οπότε ίσως αργήσει να σας εμπιστευτεί.

13. Μία δυνατή γυναίκα έχει ήθος. Μπορεί να μην θελήσει να παραμείνει σε μία σχέση εάν νιώσει τις αξίες της να έρχονται σε σύγκρουση με τις δικές σας.

14. Μία δυνατή γυναίκα ξέρει τι είναι σημαντικό για εκείνη και θα βρει χρόνο για να το κάνει. Να περιμένετε να κάνει πράγματα με νόημα και σκοπό.

15. Μία δυνατή γυναίκα μπορεί να μην νιώθει άνετα με την ιδέα του να σας χρειάζεται. Δώστε της χρόνο.

4

16. Μία δυνατή γυναίκα είναι ευγνώμον για όσα έχει και η ευγνωμοσύνη της θα φανεί στη σχέση σας.

17. Μία δυνατή γυναίκα θα επικεντρώνεται στην θετική πλευρά. Εάν μιλάτε αρνητικά για κάτι, να περιμένετε την αντίδρασή της.

18. Μία δυνατή γυναίκα δέχεται την ευθύνη και θα περιμένει και από σας το ίδιο. Οι δικαιολογίες δεν είναι επιλογή.

19. Μία δυνατή γυναίκα μπορεί να είναι τρομακτική στην αρχή, αλλά όπως και όλοι οι άλλοι, έχει ανασφάλειες και τρωτά σημεία. Μην νομίζετε πως το ότι είναι δυνατή σημαίνει πως δεν έχει συναισθήματα.

20. Μία δυνατή γυναίκα φοβάται να μην πληγωθεί. Εάν σας κρατάει σε απόσταση, να ξέρετε πως αυτός είναι ο λόγος. Μόλις πιστέψει πως μπορεί να σας εμπιστευτεί, μπορεί να δείτε έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό, πολύ πιο μαλακό.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr