ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Τι ψάχνουν οι άντρες σε μια γυναίκα;

img

Όλος ο κόσμος αναρωτιέται “Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες τελικά;”. Σκέφτηκε να ρωτήσει κανείς, όμως, τι είναι τελικά αυτό που αποζητούν οι άντρες από τις γυναίκες; Τις περισσότερες φορές μένουμε στα επιφανειακά. Να έχει ωραίο σώμα, να ντύνεται όμορφα, να έχει ωραίο στήθος.

Ήρθε η ώρα να σου χαλάσω αυτήν την κοσμοθεωρία, μιας και όταν ο άντρας θελήσει να κάνει σχέση μαζί σου άλλα είναι αυτά που κοιτάει! Ποια μπορεί να είναι αυτά; Εδώ στο ediva.gr, βρήκαμε τα βασικότερα και στα παρουσιάζουμε!

Τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες

Να είσαι ο εαυτός σου

Το να είσαι απλά όμορφη δεν είναι αρκετό. Όπως επίσης το να αλλάζεις τον εαυτό σου κάθε φορά που βγαίνεις με κάποιον. Μη φοβάσαι να τσαλακωθείς, να γελάσεις, να πεις την άποψη σου. Τον άντρα θα τον ξενερώσει περισσότερο άμα στην πορεία ανακαλύψει ότι δεν είσαι αυτό που γνώρισε, παρά το αν ρουφάς τον καφέ σου και σε ακούει όλο το μαγαζί, για παράδειγμα.

Οι άντρες, παιδί μου, αυτό που ζητάν είναι να είσαι όσο άνετη είσαι και με τους φίλους σου. Θέλουν να γνωρίσουν τον χαρακτήρα σου! Πότε είσαι σοβαρή και έχεις κάτι να πεις, πότε σε πιάνει η βλακεία, πότε είσαι τσατισμένη. Σιχαίνονται τις “άδειες” γυναίκες που απλά είναι ένα όμορφο πρόσωπο και σώμα!

tip: μη σταματάς να είσαι ο εαυτός σου ό,τι και να γίνει! Ακόμα και στην απόρριψη! Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να μην καταπιέζουμε τον εαυτό μας!

Σεβάσου τον εαυτό σου

Πλέον σε μια κοινωνία που ορίζεται από τα social media, έχει χαθεί κάθε έννοια αυτοσεβασμού. Το πάστωμα με make-up και τα super seχy ντυσίματα είναι περιττά. Ο άντρας να ξέρεις σε προτιμά άβαφη, για να βλέπει το πόσο όμορφη είσαι από μόνη σου. Άσε που θα εκτιμήσει και ένα παραπάνω το πόσο άνετη είσαι με τον εαυτό σου.

Δεν λέω να πετάξεις ότι καλλυντικά έχεις, ούτε να ντύνεσαι μονίμως με το τζιν και το κοντομάνικο. Όμως, όσο πιο απλή τόσο πιο καλή. Μην ξεφτιλίζεσαι για να τραβήξεις την προσοχή. Επιλέγοντας αυτά που σε κάνουν να δείχνεις όμορφη και όχι φθηνή, κατ’ ευθείαν θα νιώσεις και εσύ καλύτερα με τον εαυτό σου.

Μοιράσου τα συναισθήματα σου

Οι άντρες είναι πλάσματα που τρέφονται από την σωματική επαφή. Ένα χάδι, ένα φιλί, ένα άγγιγμα σου και μπορεί να τους ρίξει στα πατώματα. Αυτό συμβαίνει γιατί τις περισσότερες φορές εκφράζουν τα συναισθήματα τους μέσω πράξεων και όχι λέξεων. Έτσι επιζητούν το χάδι σου ως δείγμα αγάπης, ότι τον νοιάζεσαι και ότι τον θέλεις. Δε θέλουν μια κοπέλα που να είναι κρύα και με το ζόρι να της κρατάνε το χέρι.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με την εκδήλωση των συναισθημάτων σου γιατί μπορεί να τον μπουκώσεις, να τον τρομάξεις και να το βάλει στα πόδια!

Μην το παίζεις χαζή

Ναι, δεν χρειάζεται να το παίζεις χαζή για να κερδίσεις κάποιον. Αν ξέρεις κάτι πες το. Αν έχεις άποψη για κάτι, έκφρασε την! Θα του αρέσει. Ξέρω ότι προτιμάς να σου μαθαίνει πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τον κάνει να πιστέψει ότι το κεφάλι σου είναι άδειο. Μαγεύεται και αυτός αν γνωρίζεις πράγματα! Για παράδειγμα, αν δε μπορεί να καταφέρει κάτι με ό,τι κάνει και μπορείς να βοηθήσεις, πρότεινε να βοηθήσεις. Σου υπόσχομαι ότι πιθανότατα να το βρει και seχy.

Έχε αυτοπεποίθηση

Να έχεις αυτοπεποίθηση! Όχι έπαρση! Αν έχεις αυτοπεποίθηση, εκτός από το γεγονός ότι θα φαίνεται μέχρι και στον τρόπο που δένεις τα μαλλιά σου σε κοτσίδα, δίνεις και στον άλλον να καταλάβει ότι δεν τα παρατάς εύκολα. Τι καλύτερη σκέψη για έναν άντρα. Αρχικά, δίνεις την εντύπωση ότι οι δύσκολες καταστάσεις δεν σε πτοούν, όποτε και αν κάποτε προκύψει πρόβλημα στη σχέση θα είσαι εκεί να το αντιμετωπίσεις!

Επίσης, όταν μια γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση, είναι σίγουρη για τον εαυτό της, κάνει όνειρα και σχέδια και το σημαντικότερο είναι seχy.

Μην γίνεσαι “Κατίνα”

Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις και τον αέρα που αναπνέει και σε κάθε ασήμαντο περιστατικό να σε ακούνε οι γείτονες. Καλή η ζήλια μέχρι στο σημείο που δεν φτάνεις τα όρια της παράνοιας και της υστερίας! Μπορείς αν γίνει κάτι να το συζητήσεις ήρεμα και ωραία. Ούτε φωνές, ούτε να ψάχνεις κινητά και facebook. Θα τον ξενερώσεις και με το δίκιο του!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr