TIPS: Ξεκινάει κόβωντας την άκρη του Αβγού. Ο λόγος; Δείτε και θα καταλάβετε!

img

Κάντε τα περισσότερα αβγά σας μικρά κοτοπουλάκια που έχουν μόλις βγάλει το κεφαλάκι τους από το τσόφλι. Είναι τόσο εύκολο και νόστιμο που δε θα το πιστεύετε!

Τα μόνα πράγματα που χρειάζεστε είναι βραστά αβγά, μαγιονέζα, μουστάρδα, κόκκους πιπεριού για μάτια και καρότα για το ράμφος και τα πόδια. Είναι σχεδόν «πολύ γλυκά για να τα φας»!

Ξεκινήστε κόβοντας το πάνω μέρος του αβγού έτσι ώστε να πεταχτεί το «κοτοπουλάκι». Βγάλτε όλο τον κρόκο και κρατήστε τον σε ένα μπολ. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα αβγά που φτιάξατε.

Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το αλάτι με τον κρόκο καλά. Γεμίστε πάλι τα αβγά με το νόστιμο μίγμα με τον κρόκο.

Και τώρα το διασκεδαστικό κομμάτι! Βάλτε πάλι πάνω την άκρη, αλλά μην το πιέσετε προς τα κάτω γιατί θέλουμε να φαίνεται ο κρόκος χρησιμοποιήστε λίγο καρότο σαν ράμφος και δύο κόκκους πιπέρι για μάτια και τελειώσατε. Τόσο εύκολο που δε θα πιστεύετε πόσο νόστιμο είναι!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr