ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Τυλίγουμε κιμά και τυρί σε ζύμη για πίτσα το αποτέλεσμα θα είναι ενα απο τα αγαπημένα σας πιάτα!

img

Η ιταλική και η μεξικάνικη είναι από τις πιο νόστιμες κουζίνες. Πως θα ήταν όμως αν τις συνδυάζαμε σε μία;

Σας παρουσιάζουμε τα τάκο-ρολά πίτσας. Κάτι που θα λατρέψουν οι φίλοι και η οικογένεια σας! Μόλις διαβάσετε αυτή τη συνταγή, σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας πιάτα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός και είναι πανεύκολο να τα φτιάξετε!

Θα χρειαστείτε:

  • 225 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
  • 2 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών για τάκος
  • 3 κ.σ. νερό
  • 1 κούπα τριμμένο μεξικάνικο τυρί

Προαιρετικά:

  • ντομάτα σε κυβάκια
  • τριμμένο μαρούλι
  • μεξικάνικη σάλτσα
  • καυτερή σάλτσα
  • γουακαμόλε
  • sour cream

Οδηγίες:

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 και ρίξτε λάδι σε ένα τηγάνι με μέτρια φωτιά.
  • Μαγειρέψτε τον κιμά μέχρι να πάρει χρώμα και προσθέστε τα μπαχαρικά και το νερό. Ανακατέψτε καλά.
  • Ξετυλίξτε την ζύμη σε μια επιφάνεια με λίγο αλεύρι. Απλώστε τον κιμά και μετά το τυρί.
  • Τυλίξτε την ζύμη σαν ρολό. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε το ρολό σε χοντρά κομμάτια 2,5 εκατοστών περίπου.
  • Βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε για 10-12 λεπτά.
  • Όταν ροδίσουν, βγάλτε τα από το φούρνο και ρίξτε τα υλικά που θέλετε.

Δείτε την διαδικασία αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί!