ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Τυλίγουμε κιμά και τυρί σε ζύμη για πίτσα το αποτέλεσμα θα είναι ενα απο τα αγαπημένα σας πιάτα!
Η ιταλική και η μεξικάνικη είναι από τις πιο νόστιμες κουζίνες. Πως θα ήταν όμως αν τις συνδυάζαμε σε μία;
Σας παρουσιάζουμε τα τάκο-ρολά πίτσας. Κάτι που θα λατρέψουν οι φίλοι και η οικογένεια σας! Μόλις διαβάσετε αυτή τη συνταγή, σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας πιάτα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός και είναι πανεύκολο να τα φτιάξετε!
Θα χρειαστείτε:
- 225 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
- 2 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών για τάκος
- 3 κ.σ. νερό
- 1 κούπα τριμμένο μεξικάνικο τυρί
Προαιρετικά:
- ντομάτα σε κυβάκια
- τριμμένο μαρούλι
- μεξικάνικη σάλτσα
- καυτερή σάλτσα
- γουακαμόλε
- sour cream
Οδηγίες:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 και ρίξτε λάδι σε ένα τηγάνι με μέτρια φωτιά.
- Μαγειρέψτε τον κιμά μέχρι να πάρει χρώμα και προσθέστε τα μπαχαρικά και το νερό. Ανακατέψτε καλά.
- Ξετυλίξτε την ζύμη σε μια επιφάνεια με λίγο αλεύρι. Απλώστε τον κιμά και μετά το τυρί.
- Τυλίξτε την ζύμη σαν ρολό. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε το ρολό σε χοντρά κομμάτια 2,5 εκατοστών περίπου.
- Βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε για 10-12 λεπτά.
- Όταν ροδίσουν, βγάλτε τα από το φούρνο και ρίξτε τα υλικά που θέλετε.
Δείτε την διαδικασία αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί!