ΟΜΟΡΦΙΑ: 5 Υπέροχα Χτενίσματα που Μπορείτε να Φτιάξετε Μέσα σε Ελάχιστα Λεπτά

img

Η Άνοιξη πλέον έχει μπει για τα καλά, και ο καλύτερος τρόπος να την υποδεχτείτε είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας ανέμελα και να φτιάξετε μερικά υπέροχα ανοιξιάτικα χτενίσματα. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για 5 εύκολα και νεανικά χτενίσματα που γίνονται μέσα σε μερικά λεπτά.

Μισά μαλλιά ανεβασμένα σε πλεξούδες: Φτιάξτε τρεις μικρές πλεξούδες, δύο από μία πλευρά και την τρίτη από την άλλη πλευρά. Ενώστε δύο πλεξούδες με λαστιχάκι και φτιάξτε με τις άκρες τους ένα μικρό κόμπο.

Αλογοουρά με πλεξούδα: Ξεκινήστε να φτιάχνετε με τα πίσω μαλλιά μια γαλλική πλεξούδα και μόλις φτάσετε στη μέση κάντε μια κανονική πλεξούδα, αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες, αφού θα έχετε δέσει τα μαλλιά με λαστιχάκι. Ανοίξτε ελαφρώς την πλεξούδα για να φαίνεται πιο γεμάτη και πάρτε μια μικρή τούφα μαλλιών και τυλίξτε τη γύρω από το λαστιχάκι.

Χαλαρή πλεξούδα ψαροκόκκαλο: Αφήστε μερικές μπροστινές τούφες μαλλιών και ξεκινήστε να φτιάχνετε με τα πίσω μαλλιά μια πλεξούδα ψαροκόκκαλο.  Ανοίξτε την πλεξούδα για να φαίνεται πιο χαλαρή και παίρνοντας μερικές μπροστινές τούφες, γυρίστε τις και στερεώστε τις με τσιμπιδάκια πάνω από την πλεξούδα, δίνοντας μια επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση.

Χαμηλός κότσος κόμπος: Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και δέστε τα σε ένα μισό κόμπο, στερεώνοντάς με τσιμπιδάκια. Δέστε ξανά τις άκρες σε μισό κόμπο, στερεώνοντας ξανά με τσιμπιδάκια και χαλαρώστε ελαφρώς τους κόμπους.

Πλεξούδες σε κότσο: Πάρτε τα πάνω μισά μαλλιά και φτιάξτε μια κανονική πλεξούδα. Στερεώστε τη με λαστιχάκι και ανοίξτε την. Βάλτε στην άκρη την πλεξούδα και κάντε το ίδιο με τα κάτω μαλλιά. Ξεκινήστε να τυλίγετε την δεύτερη πλεξούδα κυκλικά και παράλληλα να την στερεώνετε με τσιμπιδάκια. Κάντε το ίδιο με την πρώτη πλεξούδα, αυτή τη φορά τυλίγοντας την κυκλικά από την πρώτη. Κρύψτε την ουρίτσα κάτω από τις πλεξούδες και στερεώστε με περισσότερα τσιμπιδάκια αν χρειαστεί.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr