ΟΜΟΡΦΙΑ: Εξαφανίστε τα Μαύρα Στίγματα από το Πρόσωπό σας, με Αυτή την Πανεύκολη Σπιτική Μάσκα Ομορφιάς.

img

Συνήθως τα βρίσκουμε στη μύτη ή στο πιγούνι και μπορούν να γίνουν πολύ εκνευριστικά. Όλοι τα έχουμε αντιμετωπίσει σε κάποια φάση της ζωής μας και συνδέονται άμεσα με τον τύπο δέρματος που έχουμε. Η μάχη ενάντια σε αυτά τα μαύρα στίγματα μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη.

Συνήθως βρίσκονται στην περιοχή Τ (μέτωπο, μύτη, πιγούνι) γιατί το δέρμα σε εκείνη την περιοχή είναι αρκετά λιπαρό. Σαν αποτέλεσμα, λίπος μαζεύεται στους πόρους και τους μπλοκάρει.

viraltopnews.gr

Εάν προσπαθήσετε να τα “σπάσετε” είναι αρκετές οι πιθανότητες βακτήρια να μολύνουν την περιοχή και να προκαλέσουν φλεγμονή.

Το αποτέλεσμα θα είναι μετά χειρότερο. Με δύο βασικά συστατικά όμως μπορείτε να φτιάξετε μια μάσκα, που θα σας βοηθήσει να δείτε αποτελέσματα. Τα σπυράκια δεν θα είναι πια πρόβλημα.

1. Τα συστατικά

viraltopnews.gr

Για να φτιάξετε αυτήν τη μάσκα θα χρειαστείτε ζελατίνη και γάλα. Εάν είστε χορτοφάγος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πηκτίνη αντί για ζελατίνη.

2. Συνδυάζοντάς τα 

viraltopnews.gr

Ανακινήστε καλά τη ζελατίνη σε ένα μικρό μπολ.

viraltopnews.gr

Ρίξτε περίπου 2 κ.σ γάλα.

viraltopnews.gr

Ανακατέψτε τα με ένα κουτάλι.

viraltopnews.gr

Θα πρέπει να έχει τη πυκνότητα του γιαουρτιού

viraltopnews.gr

Βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Όταν το βγάλετε, ελέγξτε με το δάχτυλό σας τη θερμοκρασία του μείγματος.

viraltopnews.gr

Εάν η θερμοκρασία είναι καλή, απλώστε την κρέμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε τα μάτια και το στόμα ακάλυπτα. Μία βούρτσα καλλυντικών μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στο άπλωμα, αν και τα χέρια σας μόνο είναι αρκετά. Αφήστε τη μάσκα για 15 λεπτά.

viraltopnews.gr

Όταν η μάσκα αρχίζει να ξεκολλάει από το στόμα σας, τότε έχει έρθει η ώρα να τη βγάλετε. Προσέξτε να τραβήξετε τη μάσκα με τέτοια κλίση έτσι ώστε να τραβήξει και τα σπυράκια μαζί. viraltopnews.gr

Θα δείτε αμέσως τα αποτελέσματα! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα, γιατί η ζελατίνη ξηραίνει το δέρμα. Πώς σας φάνηκε;


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr