ΟΜΟΡΦΙΑ: Αντιμετωπίστε τη Χαλάρωση των Βλεφάρων με Φυσικό Τρόπο! Δείτε Πως…

img

Όσοι έχουν βλέφαρα που έχουν την τάση να πέφτουν, ξέρουν πόσο ενοχλητικό είναι. Το χαλαρό δέρμα κάνει πιο δύσκολη την εφαρμογή το μακιγιάζ ματιών, και το βλέμμα φαίνεται κουρασμένο και γερασμένο. Για τους περισσότερους είναι αποτέλεσμα της γήρανσης, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις οφείλεται σε βλάβη των νεύρων, ασθένεια ή τραυματισμό.

Η πλαστική εγχείρηση είναι μια λύση, αλλά υπάρχουν και φυσικά γιατροσόφια που δεν απαιτούν νυστέρι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα αυγό.

Τα αυγά εκτός από κατανάλωση, χρησιμοποιούνται και σε πολλά γιατροσόφια ως μάσκες προσώπου και μαλλιών, για τη μείωση των μαύρων πόρων, και για το σφίξιμο του δέρματος γύρω από τα μάτια. Να τι μπορείτε να κάνετε:

1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας από μακιγιάζ και στεγνώστε το.
2. Σπάστε σε ένα μπολ ένα αυγό, και αφαιρέστε τον κρόκο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι νερού, τοποθετήστε το στόμιο πάνω από τον κρόκο, και πιέστε το μπουκάλι. Ο αέρας στο μπουκάλι θα αναρροφήσει τον κρόκο στο εσωτερικό του.
3. Χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, βουτήξτε το στο ασπράδι και εφαρμόστε στα βλέφαρά σας. Χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα, όχι όμως τόση που να στάζει. Προσέξτε να μη μπει στα μάτια σας.
4. Κρατήστε τα μάτια σας κλειστά και περιμένετε το ασπράδι να στεγνώσει τελείως.
5. Ξεπλύντε με νερό και στεγνώστε το πρόσωπό σας.

Τα αποτελέσματα θα είναι αμέσως ορατά και θα διαρκέσουν για μερικές μέρες. Μπορείτε να το εφαρμόζετε μια φορά την εβδομάδα ή ακόμα και καθημερινά, μιας και είναι απολύτως φυσικό. Το βίντεο που ακολουθεί δίνει κάποιες επιπλέον οδηγίες για μερικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να σφίξετε τα πεσμένα βλέφαρα και να μειώσετε τις ρυτίδες.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr