ΟΜΟΡΦΙΑ: 6 λάθη που κάνεις με τα φρύδια σου

img

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τα φρύδια σου μπορεί να χαλάν ολόκληρο το μακιγιάζ σου; Μπορεί να μην είναι το πρώτο σου μέλημα όταν κάνεις ένα γρήγορο πρωινό μακιγιάζ όμως θα έπρεπε γιατί είναι αυτά που δίνουν σχήμα στο πάνω μέρος του προσώπου και ένταση στο βλέμμα. Αν λοιπόν το σκορ σου στα λάθη που θα βρεις σε αυτό το ποστ είναι πάνα από 2/6, τότε πρέπει έφτασε η ώρα για αλλαγές.

1. Τα φρύδια σου είναι πολύ τετράγωνα.

viraltopnews.gr

Με αυτό τον τρόπο τα κάνεις να μοιάζουν αφύσικα και τελικά ψεύτικα. Προτίμησε να τα βάφεις με πολλές και μικρές πινελιές αντί να τετραγωνίζεις την άκρη τους.

2. Υπερτονίζεις τη γωνία τους.

viraltopnews.gr

Ναι αυτό φταίει, που βγαίνεις συνέχεια στις φωτογραφίες σαν να είσαι θυμωμένη (καλά, ίσως και το μόνιμο duckface της κολλητής σου).

3. Τα φρύδια σου δεν έχουν (ξεκάθαρο) σχήμα.

viraltopnews.gr

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να απευθυνθείς σε έναν ειδικό για να στα σχηματίσει, μην τα αφήσεις τελείως ατημέλητα. Τόνισε το φυσικό τους σχήμα με ένα μολύβι.

4. Βάφεις πολύ έντονα τα φρύδια σου.

viraltopnews.gr

Το να γεμίζεις τα κενά του φρυδιού σου είναι ένα πράγμα. Το να θέλεις να αποκτήσεις πιο σκούρα και έντονα φρύδια ένα άλλο. Αν θέλεις ένα πιο δραματικό λουκ στα φρύδια σου αλλά ταυτόχρονα ανεπιτήδευτο χρησιμοποίησε μια μάσκαρα για φρύδια.

5. Δεν σβήνεις το μολύβι φρυδιών.

viraltopnews.gr

Το μολύβι φρυδιών είναι μεν ένα απαραίτητο εργαλείο, δεν είναι όμως το μόνο. Αφού γεμίσεις τα φρύδια σου με αυτό, άπλωσε όλη την ποσότητα του χρώματος ομοιόμορφα με ένα πινέλο.

6. Δεν κουρεύεις τα φρύδια σου.

viraltopnews.gr

Ναι, καλά διάβασες. Ακόμα κι αν δεν βγάζεις τα φρύδια σου, δεν πρέπει να ξεχνάς να κουρεύεις τις πολύ μακριές τρίχες. Έτσι θα τα κάνεις να μοιάζουν πιο ομοιόμορφα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr