ΓΥΝΑΙΚΑ: Μην πετάτε το παλιό σας μανό επειδή είναι πηχτό. Δείτε τον σωστό τρόπο για να το αραιώσετε

img

Είναι θλιβερό όταν ανακαλύπτετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πια το αγαπημένο σας μανό. Ειδικά αν το χρώμα δεν κυκλοφορεί πια. Όταν βγάζετε το βουρτσάκι και βλέπετε ότι το μανό έχει παλιώσει και είναι πηχτό (βασικά, είναι αηδιαστικό) ξέρετε ότι πρέπει να το πετάξετε, σωστά; Λάθος!

Υπάρχει ένα κόλπο για να του δώσετε ξανά ζωή και να μοιάζει με καινούριο! Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλά και το τελικό αποτέλεσμα – το να βάψετε τα νύχια σας για μερικές ακόμα εβδομάδες ή και μήνες – αξίζει! Δείτε πώς γίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Για να σώσετε το αγαπημένο σας μανό και να το κάνετε σαν καινούριο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πρέπει να ανοίξετε το μανό – εύκολο να το λες, αλλά καμιά φορά κολλάει. Βάλτε το μπουκαλάκι σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό για 5-10 λεπτά. Αυτό θα μαλακώσει το ξεραμένο χρώμα που κάνει το καπάκι να κολλάει.

2. Αν το ζεστό νερό δεν κάνει δουλειά, τυλίξτε γύρω από το καπάκι ένα λαστιχάκι. Αυτό θα σας βοηθήσει να το πιάσετε καλύτερα για να το ανοίξετε.

3. Θα δείτε ότι έχει μείνει ξεραμένο μανό στο μπουκαλάκι. Δεν είναι απλά αηδιαστικό, αλλά αυτό το στρώμα ξεραμένου χρώματος επιτρέπει κιόλας στον αέρα να μπαίνει μέσα και να ξεραίνει πιο γρήγορα το μπουκαλάκι. Για να το αφαιρέσετε, βουτήξτε μια χαρτοπετσέτα σε ασετόν και καθαρίστε το λαιμό.

4. Για να αραιώσετε το μανό, θα χρειαστείτε διαλυτικό για μανό. Ρίξτε το μέσα λίγο λίγο.

5. Τρίψτε το μπουκαλάκι ανάμεσα στα χέρια σας για να μειώσετε τις φούσκες αέρα μέσα στο μανό.

Έτοιμο για να βάψετε τα νύχια σας ξανά!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr