ΓΥΝΑΙΚΑ: Αν φοράτε τακούνια, χρειάζεστε αυτά τα tips!

img

Κάποιος σοφός είπε κάποτε ότι οι γυναίκες θα ήταν πολύ πιο ήρεμες αν φορούσαν πάντα αναπαυτικά παπούτσια. Λόγοι τόσο κοινωνικοί, όσο και προσωπικοί καθιστούν για τις περισσότερες γυναίκες τα εντυπωσιακά μα άβολα τακούνια μονόδρομο, γι” αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε πέντε tips που θα κάνουν τις… πτήσεις με τα ψηλοτάκουνα παιχνιδάκι.

Ψεκάστε με λακ τα παπούτσια για να μην γλιστράνε τα πόδια σας Ειδικά με τα πέδιλα, το να γλιστράνε τα δαχτυλάκια μας έξω απ” τα σύνορα της σόλας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Καταπολεμήστε τη μάστιγα με λίγη λακ στον πάτο των παπουτσιών. –

viraltopnews.gr

Δέστε με ταινία το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο για να μην πονάτε

Αυτά τα δύο δάχτυλα μοιράζονται ένα νεύρο που μπορεί να τεντωθεί και να ενοχληθεί όταν «χωρίζονται». Δένοντάς τα μαζί, ίσως αποφύγετε μέρος του πόνου που προκαλείται από την ορθοστασία πάνω σε ψηλά τακούνια.

viraltopnews.gr

Τρίψτε με βαζελίνη τα σκληρά σημεία των καινούριων παπουτσιών για να μαλακώσουν

Αν το δέρμα είναι ακόμη πολύ σκληρό, απλώστε μπόλικη βαζελίνη πάνω του κι αφήστε την να απορροφηθεί για να μαλακώσει και να σταματήσει να σας «χτυπαέι».

viraltopnews.gr

Επιστρατεύστε τις πιο χοντρές σας μάλλινες κάλτσες για να τα «ανοίξετε»

Αν θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε τα καινούρια σας τακούνια στον επερχόμενο γάμο της φίλης σας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να τα «ανοίξετε» πριν το μεγάλο γεγονός -αλλιώς θα την βγάλετε στην καρέκλα και ουχί στην πίστα.

Φορέστε χοντρές, μάλλινες κάλτσες και περπατήστε τα για όση περισσότερη ώρα μπορείτε, μια-δυο μέρες πριν τα βάλετε.

viraltopnews.gr

…και βάλτε στο κόλπο και το πιστολάκι

Για ακόμη πιο σίγουρα αποτελέσματα, σφινωθείτε μέσα στα καινούρια σας παπούτσια, στρέψτε το πιστολάκι προς το σημείο που σας στενεύουν και αφήστε το να τα ζεστάνει για 1-2 λεπτά. Κρατήστε τα φορεμένα και, όταν κρυώσουν, βγάλτε τις μάλλινες κάλτσες. Αν δεν έχουν ανοίξει αρκετά, επαναλάβετε τη διαδικασία.

viraltopnews.gr

Κάντε τα αντιολισθητικά με γυαλόχαρτο

Τρίψτε τα με γυαλόχαρτο ώστε οι σόλες να γίνουν πιο τραχιές και να αποφευχθούν οι ντροπιαστικές τούμπες.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr