Ο Jef Spencer, ειδικός σε θέματα barbecue πάει το πράγμα σε άλλο επίπεδο! Βέβαια αυτή η συνταγή δεν είναι για όσους πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά για όσους λατρεύουν το κρέας όσο δεν πάει!
Η συνταγή αυτή μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι τύπο κιμά θέλετε, όπως και τη γέμιση της αρεσκείας σας. Πειραματιστείτε όσο θέλετε μέχρι να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό. Εμάς πιο πολύ μας άρεσε η ιδέα με μανιτάρια, σπανάκι και όσο τυρί υπάρχει στο ψυγείο.
Θα χρειαστείτε:
Ξεκινήστε απλώνοντας τον κιμά μέσα στη σακούλα και πιέζοντάς το.
Μετά απλώστε από κάτω ένα κομμάτι λαδόχαρτο λίγο μεγαλύτερο από την επιφάνεια της σακούλας
Προσεκτικά κόψτε τη σακούλα και αναποδογυρίστε τον κιμά πάνω στο λαδόχαρτο.
Μετά, γεμίστε το λουκάνικο. Βάλτε ότι μπαχαρικά και υλικά προτιμάτε, κυριολεκτικά μπορείτε να βάλτε τα πάντα.
Τυλίξτε το ρολό προσεκτικά
Απλώστε 7 φέτες bacon τη μία πάνω από την άλλη, πάνω σε ένα άλλο κομμάτι από λαδόχαρτο…
… Και ξεκινήστε να τα πλέκετε μεταξύ τους.
Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να πετύχετε ένα σχέδιο όπως στην εικόνα.
Βάλτε προσεκτικά το ρολό πάνω στο πλέγμα από bacon και τυλίξτε το.
Προσέξτε να μην τυλίξετε και το λαδόχαρτο μαζί.
Αφήστε το να ψηθεί για 3 ώρες σε δυνατή φωτιά. Μετά από 2,5 ώρες, μπορείτε να βάλετε και λίγη barbecue σως εάν θέλετε.
Δείτε το ολοκληρωμένο.
Δεν είναι πραγματικά υπέροχο;
Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com