Υλικά
Για την βάση
Για την Κρέμα τυρί
Βανίλια κρέμα
Κρέμα σοκολάτας
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς C.
Βουτυρώστε ένα ταψάκι ή πυρέξ μεσσαίου μεγέθους.
Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για την βάση και πιέστε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψί.Ψήστε για περίπου 20 λεπτά.
Ετοιμάστε την κρέμα βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Ετοιμάστε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Σε ένα μίξερ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και το φλιτζάνι κρέμα σαντιγί.
Ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει.
Αφήστε την βάση να κρυώσει. Απλώστε το μείγμα τυρί κρέμα πάνω από στην βάση ομοιόμορφα.
Απλώστε την πουτίγκα σοκολάτας πάνω από το τυρί κρέμα, κατόπιν την πουτίγκα βανίλιας.
Καλύψτε με την κτυπημένη κρέμα και πασπαλίζουμε με τη σοκολάτα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες, να σταθεί και μετά σερβίρουμε.
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com