Έσπασε κατά Λάθος μία πήλινη Γλάστρα. Μόλις δείτε όμως ΠΩΣ την Μεταμόρφωσε, θα Πεθάνετε από τη Ζήλια σας!

Δημοσιεύτηκε στίς 24/02/2017

Νομίζατε ότι μια σπασμένη γλάστρα περιμένει απλά να την πετάξετε και δεν έχει καμία άλλη χρήση; Ξανασκεφτείτε το!

Στα ρομαντικά δράματα (που διαδραματίζονται ίσως στην Σεβίλλη ή στο Παλέρμο), μια όμορφη αλλά ευέξαπτη γυναίκα πετάει μια γλάστρα στον άπιστο εραστή της. Σε αυτή την περίπτωση τα θραύσματα έχουν ξεχωριστή σημασία, αλλά απλά θα περίμενε κανείς ότι οι πρωταγωνιστές θα τα πετάξουν.

Ακόμα και αν η δική σας γλάστρα έπεσε και έσπασε κατά λάθος – χωρίς να υπάρχει κάποιο παθιασμένο ειδύλλιο, βία ή κάποια ερωτική απογοήτευση – μπορείτε να την μεταμορφώσετε σε κάτι νέο και φανταστικό. Δείτε τα παρακάτω μαγευτικά παραδείγματα:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Κάποιες από αυτές τις γλάστρες είναι σπασμένες επί τούτω, αλλά μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο, σωστά; Αν υπάρχει κάποιος στην ζωή σας στον οποίο θέλετε να πετάξετε μια γλάστρα, μην το κάνετε! Είναι αρκετά επικίνδυνο.

Αλλά είναι καλή ιδέα να μεταμορφώσετε μια γλάστρα χωρίς να κάνετε κακό σε κανέναν.

Όταν φτιάξετε τον δικό σας πράσινο, παραμυθένιο κόσμο, βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια της γλάστρας είναι καλά στερεωμένα, έτσι ώστε να μπορούν να φυτρώσουν τα φυτά σας. Αυτές οι συνθέσεις μοιάζουν με παραμυθένιους κήπους, και σίγουρα υπάρχουν νεράιδες ανάμεσα τους. Είναι κι αυτό μια παρηγοριά για την ραγισμένη σας καρδιά, ή για την γλάστρα.

Credit: Hefty

Κατηγορίες

Αναζητήστε θέματα απο τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν!

Ειδήσεις
Copyright © 2018 by ideaton.gr

E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com

Συνταγές