Ένα πανεύκολο και οικονομικό κέρασμα που όλοι θα λατρέψουν!
Υλικά:
Εκτέλεση
Στη βαριά κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε τα κομμάτια της σοκολάτας με το ζαχαρούχο γάλα και το αλάτι. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια ( ή τα καρύδια ) και τη βανίλια.
Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε λαδόκολλα που έχουμε στρώσει σε ταψί. Το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να παγώσει. Το βγάζουμε, κόβουμε τα σοκολατάκια σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com