Ελαφριά, πανεύκολη και γρήγορη συνταγή.
Υλικά:
300 γραμ. ρύζι
700 γραμ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
1 φλ. μαγιονέζα
1/2 φλ. γιαούρτι
1 κ.γλ. κάρι
4 νεκταρίνια κομμένα σε φέτες
λίγα φύλλα μαρουλιού (τις καρδιές) χοντροκομμένα
λίγα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
1/2 φλ. κάσιους ανάλατα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε σε ξεχωριστές κατσαρόλες το στήθος κοτόπουλου και το ρύζι.
Κόβουμε το βρασμένο κοτόπουλο σε λεπτές φέτες.
Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και το κάρι και πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο. Προσθέτουμε τη σος, το κομμένο κοτόπουλο, το μαρούλι, το βασιλικό, τα νεκταρίνια και τα μισά κάσιους. Ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι.
Μοιράζουμε το ρύζι σε 4 πιάτα και ισομοιράζουμε επάνω του το μείγμα του κοτόπουλου.
Γαρνίρουμε τα πιάτα με τα υπόλοιπα κάσιους.
Έτοιμη!
Προσοχή: Μην παραλείψετε τα κάσιους στη συνταγή, αυτά κάνουν τη διαφορά!
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com