Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει, και είναι η τέλεια ευκαιρία να την ευχαριστήσουμε για όσα κάνει για εμάς. Σίγουρα θα έχετε σκεφτεί να της αγοράσετε λουλούδια, τι θα λέγατε όμως να της πάτε λουλούδια που μπορεί να τα φάει; Θα την εντυπωσιάσετε! Τι πιο όμορφο από το να δείξετε την αγάπη σας στη μητέρα σας προσφέροντας της ένα πανέμορφο χειροποίητο γλυκό σε σχήμα τριαντάφυλλου!
Στο παρακάτω βίντεο από τη σειρά Cooking with Manuela, θα δείτε την πανεύκολη συνταγή αλλά και την διαδικασία βήμα – βήμα.
Θα χρειαστείτε:
Η Manuela συμβουλεύει να σιγουρευτείτε πως η ζύμη έχει ψηθεί καλά πριν βγάλετε τα τριαντάφυλλα από το φούρνο. Αν, μετά από 30 λεπτά, τα μήλα δείχνουν καλά ψημένα από πάνω, μεταφέρετε το ταψί σε ένα χαμηλότερο ράφι του φούρνου και περιμένετε άλλα 10-15 λεπτά για να ψηθεί καλά το κάτω μέρος της ζύμης.
Επίσης προτείνει να σιγοβράσετε τα κομμάτια μήλου μέσα σε νερό με χυμό λεμονιού σε μεσαία θερμοκρασία για λίγα λεπτά, αυτό θα τα κάνει πιο μαλακά και πιο εύκολα στο τύλιγμα.
Μέσα σε λίγα λεπτά μας δείχνει πώς να φτιάξουμε κάτι τόσο απλό και τόσο εντυπωσιακό ταυτόχρονα!
Αν σας άρεσε το γλυκό τριαντάφυλλο, όσο άρεσε και σε εμάς, παρακαλούμε κοινοποιήστε το στους φίλους σας!
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com