Από όλα τα φαγητά που μπορούν να μαγειρευτούν σε μία σχάρα το καλοκαίρι, το πιο βασικό είναι το λουκάνικο. Αντιθέτως με τις μπριζόλες, τα ψάρια ή τα λαχανικά, είναι πολύ πιο εύκολα στο μαγείρεμα και είναι σχεδόν αδύνατο να αποτύχετε.
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χάσετε την αίσθηση του χρόνου και να τα κάψετε. Φαίνεται όμως πως υπάρχει ένας τρόπος για να τα ψήνετε ακόμα καλύτερα και δεν χρειάζεται να είστε και ειδικός στο ψήσιμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε; Να τα κόψετε σε σπειροειδές σχήμα.
Πώς να το κόψετε σε σπειροειδές σχήμα
Μπορεί να νομίζετε πως χρειάζεται πολύ εμπειρία, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ξύλινο σουβλάκι για κάθε λουκάνικο και ένα μαχαίρι.
Είναι πολύ πιο απλό από ότι ακούγεται. Μόλις δείτε την επίδειξη στο βίντεο, θα το καταλάβετε αμέσως!
Γιατί είναι καλύτερο να τα κόβετε έτσι
Ακόμα δεν πειστήκατε;
Δείτε στο βίντεο πώς να κόψετε ένα λουκάνικο με αυτόν τον τρόπο:
Πώς σας φαίνεται; Θα το δοκιμάσετε;
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com