Πολύ ωραία κεράσματα για πολλές περιστάσεις !!!
ΥΛΙΚΑ
(για το παντεσπάνι):
5 αυγά,
1φλ.τσαγιού αλεύρι γ.ο.χ,
1φλ.τσαγιού ζάχαρη,
5 κουτ.σούπας κακάο,
1 βανίλια,
1κουτ.σούπας μπέικιν πάουντερ
Τί κάνουμε
Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα.
Σε άλλη λεκανίτσα χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη.
Ενώνουμε τους κρόκους με τη μαρέγκα με απαλές κινήσεις για να μη φύγει ο αέρας της μαρέγκας και τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά τα οποία έχουμε κοσκινίσει.
Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170° για 10-12 λεπτά.
Οι κρέμες είναι οι έτοιμες κρέμες ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ (βανίλια-σοκολάτα).
ΥΛΙΚΑ(για το σιρόπι):
Διακοσμούμε με ροζέτες σαντιγί ή ότι άλλο θέλουμε.Καλή σας επιτυχία!!!!E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com