Υπέροχα τρουφάκια με μπισκότα, ζαχαρούχο γάλα, maltesers και ινδοκάρυδο με 4 μόνο υλικά έτοιμα σε 15 λ. Μια πανεύκολη για αρχάριους και γρήγορη συνταγή για τα τέλεια, εθιστικά τρουφάκια που σίγουρα θα λατρέψουν τα μικρά και.. μεγάλα παιδιά.
Υλικά συνταγής
500 γρ. cookies σοκολάτας
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
160 γρ. maltesers (30 maltesers)
1 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
Εκτέλεση συνταγής
Θρυμματίζετε στο μούλτι, τα cookies σε σκόνη. Τα μεταφέρετε σε μπολ, προσθέτετε το συμπυκνωμένο γάλα και τα ανακατεύετε καλά, κατά προτίμηση με τα χέρια σας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μοιράζετε το μείγμα σε 30 περίπου μέρη και τα πλάθετε σε μπαλάκια. Τα ισοπεδώνετε στη παλάμη σας, βάζετε στη μέση από ένα maltesers και το κλείνετε περιμετρικά ώστε “να καλυφθούν τα maltesers.
Ρίχνετε μέσα σε ένα μπολ το ινδοκάρυδο βουτάτε μέσα τα μπαλάκια, τα κυλάτε μέχρι να καλυφθούν καλά με το ινδοκάρυδο και … τα απολαμβάνετε. Τα διατηρείτε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com