Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να απολαύσετε αυτά τα κομμάτια μπριζόλας: να τα περάσαμε σε σουβλάκια με μια σάλτσα μπριζόλας για να βουτήξουμε, αλλά άνετα θα έκαναν και για ένα ικανοποιητικό κύριο πιάτο με ψητές πατάτες και λαχανικά.
Το μαγείρεμα αυτών των κομματιών μπριζόλας σε μια κατσαρόλα, κάνει το κρέας να είναι απίστευτα ζουμερό στο εσωτερικό με ένα τραγανό καβουρδισμένο φλοιό στο εξωτερικό.
Αυτό το τέλειο πιάτο έχει όλες τις σωστές γεύσεις: μέλι για γλυκύτητα, βαλσαμικό για φωτεινότητα, σάλτσα σόγιας για αλάτι, βότανα και σκόρδο για να αναδείξει τη νοστιμιά του κρέατος. Το βαλσαμικό ξύδι είναι μια βασική προσθήκη σε οποιαδήποτε μαρινάδα γιατί τα οξέα της διασπούν και μαλακώνουν κάθε σκληρή μυϊκή ίνα του κρέατος.
Μπουκιές μπριζόλας με μέλι και βαλσάμικο
Μερίδες: 6
Προετοιμασία: 1 ώρα και 5 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 1 ώρα 20 λεπτά
Συστατικά:
Παρασκευή:
Συμβουλές του σεφ:
Λόγω των σακχάρων από το μέλι στη μαρινάδα, τα μπριζολάκια μπορεί να ροδίσουν γρηγορότερα από ό, τι συνηθίζετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το νου σας ώστε να μην καούν.
Αντί να τσιγαρίσετε τα μπριζολάκια, μπορείτε και να τα ψήσετε στους 176 ° C.
Φανταστική συνταγή! Δοκιμάστε την!
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com